OVUSU DEBITOVAO ZA PARTIZAN: Atmosfera je bila fenomenalna, neverovatno je kakvu nam energiju šalju navijači

Tanjug

11. 02. 2024. u 12:14

FUDBALER Partizana Leonard Ovusu izjavio je da su crno-beli ostvarili važnu pobedu protiv Javora na startu prolećnog dela sezone u Superligi Srbije.

ОВУСУ ДЕБИТОВАО ЗА ПАРТИЗАН: Атмосфера је била феноменална, невероватно је какву нам енергију шаљу навијачи

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli su u subotu u Ivanjici trijumfovali sa 1:0 u meču 20. kola domaćeg prvenstva. Vezista "parnog valjka" je tako odigrao prvi zvanični meč za Beograđane.

- Bila je ovo jedna zaista teška utakmica koju smo dobili, što je veoma važno na početku sezone i tako zabeležili šesnaestu pobedu! Ja sam se zaista brzo prilagodio i timu i treninzima, tako da je sada na meni da nastavim da radim, a zajedno sa momcima idemo korak po korak. Atmosfera je bila fenomenalna! Prvi put sam se uživo susreo sa našim navijačima i neverovatno kakvu energiju šalju. Sledeća utakmica se igra kod nas na stadionu i zaista bih voleo da dođu, da svi osetimo ponovo njihovu podršku - rekao je Ovusu, prenosi zvanični sajt Partizana.

Jedini gol za Partizan na utakmici u Ivanjici postigao je Mateus Saldanja.

- Srećan sam što smo ponovo na terenu, što je polusezona počela i što smo je počeli golovima. Želim da tako i nastavim zarad pobeda Partizana. Teren je bio jako loš i težak za igru, ali smo uspeli da se izborimo. Što se tiče Nikolića, volim da igram sa njim, dobro se razumemo i to dovodi do dobrog rezultata. A ples? Rekao sam najbližim prijateljima i porodici da ću svaki put kad postignem gol i zaplesati - zaključio je Saldanja.

Partizan će u narednom, 21. kolu Superlige Srbije na svom terenu dočekati IMT.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom