SKANDAL: Kina otkazala meč fudbalske reprezentacije Argentine, milioni tuguju, a evo i zašto

Novosti online

11. 02. 2024. u 22:01

KINA, sa više desetina miliona strastvenih ljubitelja fudbala, neće na svojoj teritoriji u skorije vreme gledati kako Lionel Mesi igra fudbal, a možda se to nikada i ne desi, iako je meč bio zakazan.

СКАНДАЛ: Кина отказала меч фудбалске репрезентације Аргентине, милиони тугују, а ево и зашто

Foto: AP

Naime, kako javljaju lokalni mediji, Argentina, za koju je trebalo da nastupi i Lionel Mesi, kao vođa aktuelnog šampiona sveta u fudbalu, neće igrati prijateljski meč protiv Nigerije na kineskom tlu - jer su organizatori tu utakmicu otkazali.

Razlog?

Prošlonedeljni skandal.

Mesi je, podsetimo, trebalo da kao član FK Inter Majami, zajedno sa klupskim kolegama nastupi u Hong Kongu na tamošnjoj revijalnoj utakmici, ali iako su desetine hiljada ljudi došle na stadion, ni argentinski fudbalski mađioničar, ni Luis Suarez, nisu igrali - na zaprepaštenje svih, pa i organizatora.

Iako su se iz Intera "vadili" posle meča da je, prosto, medicinski deo stručnog štaba doneo odluku da pomenuti tandem ne igra, a odluka je navodno donesena neposredno pred meč, Kinezi nisu hteli ništa da prepuštaju slučaju:

Da im se ne bi desilo da iznevere desetine hiljada Kineza koji su želeli da pohrle na meč Argentina - Nigerija, pa da opet, naprasno, Mesi ne zaigra, organizatori su, prosto, otkazali utakmicu.

Bonus video: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)