POBEDA ZA OSTANAK NA ČELU: Liverpul siguran protiv Šefild junajteda

Novosti online

04. 04. 2024. u 22:25

Fudbaleri Liverpula savladali su ekipu Šefild junajteda rezultatom 3:1 u 31. kolu Premijer lige

ПОБЕДА ЗА ОСТАНАК НА ЧЕЛУ: Ливерпул сигуран против Шефилд јунајтеда

FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIA

Dobro su počeli fudbaleri Liverpula meč. Od starta su napali autsajdera sa namerom da što pre postignu gol i u tome su uspeli u 17. minutu. Jeste da im je hrvatski golman Ivo Grbić dosta pomogao u tome, ali i sjajna reakcija Darvina Nunjeza.

Sa tim rezultatom se otišlo i na pauzu, a liverpul je sigurno čuvao svoju prednost.

Drugo poluvreme nije počelo kako su izabranici Jirgena Klopa očekivali. Prilikom jednog centaršuta jako nespretno je reagovao Konor Bredli i smestio loptu u svoju mrežu u 58. minutu.

Panika se nije uvukla u redove "crvenih", strpljivo su napadali ređali šanse i na kraju došli do novog vođstva u 76. minutu preko Aleksisa Mek Alistera. On je se posle jednog odbitka sjajno snašao i sa nekih 18 metara poslao pravi projektil iza Grbićevih leđa.

Da Liverpul osigura pobedu pobrinuo se Kodi Gakpo u 90. minutu. čime je i stavljena tačka na ovaj meč.

Nakon ovog trijumfa Liverpul je ostao na čelu Premijer lige sa 70 bodova, dok je Šefild ostao na poslednjem mestu sa 15 bodova.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka