MILAN NASTAVIO SERIJU POBEDA: Jović šansu dobio sa klupe, Krstović isključen (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 04. 2024. u 16:57

FUDBALERI Milana nastavili su niz pobeda, pošto su u 31. kolu Serije A savladali Leće na "San Siru" sa 3:0. Ovo je "rosonerima" bio sedmi uzastopni trijumf u svim takmičenjima.

МИЛАН НАСТАВИО СЕРИЈУ ПОБЕДА: Јовић шансу добио са клупе, Крстовић искључен (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Luka Jović ponovo je meč počeo na klupi. Stefano Pioli ga je na teren poslao u 62. minutu, ali bivši igrač Real Madrida nije uspeo da se upiše u strelce ili asistira.

Na drugoj strani je od starta priliku dobio nekadašnji igrač Crvene zvezde Nikola Krstović. Ipak, on neće po dobrom pamtiti gostovanje u "gradu mode", pošto je za njega utakmica bila završena u 45. minutu kada je dobio direktan crveni karton zbog starta nad Samjuelom Čukvuezeom.

Što se same utakmice tiče, Milan je već posle 20 minuta vodio sa 2:0 zahvaljujući pogocima Kristijana Pulišića i Olivijea Žirua.

"Rosoneri" su treći pogodak postigli u drugom poluvremenu, tačnije u 57. minutu kada je Rafael Leao ispostavilo se postavio konačan rezultat.

Milan posle ove pobede čvrsto drži drugu poziciju sa 68 bodova, Leće je na 13. mestu sa 29.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)