NATHO EMOTIVNO O SRBIJI: "Ovde se osećam kao kod kuće"

Novosti online

26. 05. 2024. u 13:51

Fudbaleri Partizana remizirali su sa ekipom Radničkog iz Kragujevca 2:2 u poslednjem kolu Superlige Srbije, a Bibras Natho je zabeležio 200. nastup za ekipu Partizana, a nakon toga je sumirao ovu sezonu.

НАТХО ЕМОТИВНО О СРБИЈИ: Овде се осећам као код куће

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Rekao je da nije očekivao da će doći do toliko nastupa u crno-belom dresu, ali da je počastvovan zbgo toga.

 - Odigrati 200 i više utakmica za jedan klub nije svakodnevica. To je zaista nešto posebno, ukoliko se uzme u obzir i činjenica da je van zemlje iz koje ste. Ovaj klub osećam kao svoj, kao svoju kuću i zato sve ovo ima još veću težinu. Ne znam može li da se postigne još  veći broj i novi jubilej, ali svakako želim još utakmica - počeo je svoje izlaganje Natho.

Komentarisao je kako mu je sve ove godine u Partizanu.

– Da, u Partizanu  sam od 2019. i kada sam došao nisam znao mnogo o klubu. Znao sam, naravno, da je to dobar tim i zemlja, ali dok niste njegov deo, ne možete da zamislite njegovu veličinu i koliku ljubav navijači imaju prema njemu. Kako su godine prolazile, razumeo sam ga i voleo sve više i više. Žao mi je što sam se zadesio u periodu kada je jako teško bilo uzeti titulu. Ali, uvek kažem, tek kada se nađeš u teškim situacijama, možes da osetiš jačinu kluba i veoma sam srećan što sam njegov deo - rekao je Natho.

Komentarisao je izraelski fudbaler da se ovde oseća kao kod kuće.

– Da, moja porodica, dečaci i supruga, svi imaju pasoše i, rekao sam više puta, da se ovde zaista osećamo kao kod kuće. Volimo grad, zemlju, narod i osećamo se divno - istakao je nekadašnji izraelski reprezentativac.

Za kraj je rekao da mu je drago što će klub posle sedam godina igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, i da će dati sve od sebe da se pokažu u najboljem svetlu.

– Priznajem, to je bio i na kraju moj lični cilj i izuzetno smo svi srećni što smo uspeli da ga ostvarimo kao tim. Potrebno je da malo odmorimo posle naporne sezone i spremni dočekamo start i kvalifikacije. Svesni smo da će biti veoma teško kvalifikovati se u grupnu fazu Lige šampiona, ali moramo da motivišemo sebe da damo maksimum u Evropi kako bismo napravili dobru godinu i za klub i za naše navijače, jer mi to zaslužujemo! Uvek želim sve više i više, sve veće ciljeve, to je deo moje ličnosti, a duboko verujem da ovaj klub to može - zaključuje Natho.

Podsetimo, Partizan je sezonu završio na drugoj poziciji sa 78 bodova.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)