TRANSFER BOMBA: Kilijan Mbape potpisao za Real Madrid!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 06. 2024. u 19:46

GOTOVO je! Već sada se ostvario najveći transfer leta. Kilijan Mbape je postao novi igrač Real Madrida.

ТРАНСФЕР БОМБА: Килијан Мбапе потписао за Реал Мадрид!

FOTO: Tanjug/AP

Na ovaj način je okončana višegodišnja saga. Praktično se svaki prelazni rok govorilo i pisalo o tome kako će jedan od najboljih fudbalera sveta postati član "kraljevića" i to je konačno postalo zvanično.

Ovu informaciju objavio je klub sa stadiona "Santijago Bernabeu", a brzonogi krilni napadač je potpisao petogodišnji ugovor sa španskim velikanom.

Real Madrid je svakako bio jak i moćan, što pokazuje i nedavno osvojen 15. trofej Liga šampiona u klupskoj istoriji, a nema dileme da će sada biti još jači.

Ovaj 25-godišnjak je tako posle šest godina napustio PSŽ. U Parizu nije uspeo da osvoji popularni "ušati" pehar. To će pokušati da uradi u najtrofejnijem klubu.

Podsetimo, Mbape je karijeru počeo u Monaku i kada se pojavio na najvećoj sceni bilo je jasno da će biti veliki igrač. Sve to je sada dobilo potvrdu dolaskom u Real Madrid.

BONUS VIDEO: Ovako se slavi 15. titula Lige šampiona, Madrid na nogama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UPLAŠIO SE NOVAKA? Evo šta radi Cicipas dok se Đoković protiv Grka bori za Srbiju! (VIDEO)