"NOVA" ZVEZDA NOKAUTIRALA ŠAMPIONA RUSIJE: Crveno-beli iznenadili Zenit (FOTO/VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 07. 2024. u 20:27

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su Zenit sa 2:1 na Letnjem kupu u Sankt Peterburgu i ostao im je još jedan duel na ovom turniru pre povratka u Beograd.

НОВА ЗВЕЗДА НОКАУТИРАЛА ШАМПИОНА РУСИЈЕ: Црвено-бели изненадили Зенит (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević je meč počeo u formaciji 4-2-3-1, a u sastavu su se našli: Guteša - Mimović, Stojić, Điga, Rodić - Dalsio, Hvang - Jovanović, Katai, Ivanić - Endijaje.

Mnogo bolje je tim iz Rusije otvorio susret i do vođstva je došao već u 5. minutu. Mladi Mimović je pogrešio, lopta je došla do Klaudinja koji je iz daljine raspalio po lopti. Pokušao je Guteša da zaustavi udarac Brazilca, ali u tome nije uspeo.

Izabranici Sergeja Semaka su vrlo lako mogli da postignu još neki pogodak do odlaska na odmor. Veliku grešku napravio je novajlija Stojić, lopta mu je prošla ispod noge, Mostovoj je izašao ispred čuvara mreže crveno-belih koji je sjajno zaustavio udarac ovog fudbalera.

Rezultat se do odlaska na odmor nije menjao, a u nastavku susreta viđena je sasvim drugačija slika. Zvezda je počela da preti golu rivala i brzo je stigla od izjednačenja.

Igrao se 49. minutu kada je Dalsio Gomeš uposlio Aleksandra Kataija koji se odlično snašao i zatresao mrežu rivala.

Crveno-beli su u jednoj situaciji čini se bili oštećeni za penal. Lopta je pogodila Rodrigaa u ruku u srcu kaznenog prostora, pošto nema VAR provere, sudija Kazarcev nije reagovao, iako su crveno-beli uputili protest.

Imao je šampion Srbije još nekoliko opasnih situacija iz kojih je mogao da postigne pogodak. Na kraju je to uspeo da uradi. U 85. minutu je Stefan Leković doneo preokret gostima. Izveo je Gelor Kanga korner, a štoper je skočio i glavom poslao loptu u mrežu rivala.

Zvezda će na ovom turniru odigrati još jedan meč. Rival je argentinska ekipa Taljeres Kordoba. Taj duel na programu je 12. jula od 17 časova. Vredi istaći da su Beograđani u prvoj utakmici savladali Soči sa 2:0.

BONUS VIDEO: Himna Srbije i Rusije na meču Soči - Crvena zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)