VRHUNSKI POSAO CRVENE ZVEZDE: Dovedi bez obeštećenja i zaradi milione

Александар Илић
Aleksandar Ilić

17. 07. 2024. u 16:49 >> 16:49

FUDBALSKI klub Crvena zvezda uradio je rekonstrukciju tima pred novu sezonu u kojoj će crveno-beli braniti titulu prvaka Srbije, osvajača Kupa i pokušati da se domognu Lige šampiona. Ipak, u Ljutice Bogdana pokazali su njuh za odlično poslovanje.

ВРХУНСКИ ПОСАО ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: Доведи без обештећења и заради милионе

FOTO: FK Crvena zvezda

Pre godinu dana Crvena zvezda je u svoje redove dovela Žan-Filipa Krasoa, Pitera Olajinku i Marka Stamenića, koji su došli bez obeštećenja u Beograd. Sada na "Marakani" zadovoljno mogu da trljaju ruke. 

Na pomenutom trojcu zaradili su 9,5 miliona evra.

Najveći prihod u kasi doneo je reprezentativac Novog Zelanda Stamenić koji je pojačao Olimpijakos za 5,5 miliona evra. 

Marko Stamenić, kao fudbaler Crvene zvezde, na meču Superlige Srbije / Foto: M. Vukadinović

Crveno-beli su prošle sezone iz praške Slavije doveli veliko pojačanje u vidu Pitera Olajinke, koji će se samo godinu dana kasnije vratiti u Češku i to u svoju staru ekipu, a Zvezda je prihodovala dva i po miliona evra.

Piter Olajinka u plavom dresu Crvene zvezde / FOTO: FK Crvena zvezda

Žan Filip Kraso je došao kao veliko pojačanje u Ljutice Bogdana, međutim, posle godinu dana napustio je klub i potpisao za francuskog drugoligaša Pariz koji ga je platio milion i po evra.

Žan Kraso izvodi penal na meču Crvene zvezde i Zenita / FOTO: FK Crvena zvezda

Nema sumnje da će Crvena zvezda raditi na dovođenju pojačanja do kraja prelaznog roka, te da se očekuju veliki prihodi od učešća u evropskim takmičenjima, ali u klubu ne sede skrštenih ruku. 

Dovedeni su bez obeštećenja fudbalski biseri Luka Ilić, Dalsio Gomeš i sedamnaestogodišnji Lazar Jovanović. Navijači, ali i uprava kluba veruju da bi pomenuti igrači u nekom narednom periodu mogli u kasu kluba da donesu još koji milion. 

Prelazni rok trajaće još dva meseca, te je za očekivati da crveno-beli do kraja transfer pijace dovedu adekvatne zamene za trojac koji je otišao iz Beograda. 

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima