CRVENA ZVEZDA DOVODI DESETO POJAČANJE U OVOM PRELAZNOM ROKU: Potpisuje i Milson

Z. Ćorović

24. 07. 2024. u 13:44

CRVENA zvezda uskoro dobija jubilarno deseto pojačanje ovog leta. Mediji u Izraelu su objavili da je prelazak krilnog napadača Makabija Felisija Milsona (25) na "Marakanu" gotova stvar i da je on na putu ka Beogradu da potpiše novi ugovor.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ДОВОДИ ДЕСЕТО ПОЈАЧАЊЕ У ОВОМ ПРЕЛАЗНОМ РОКУ: Потписује и Милсон

FOTO: EPA

Reprezentativac Angole nije bio u protokolu na meču u Bukureštu gde je ekipa iz Tel Aviva igrala sa FKSB u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što je bio jasan znak da ga čeka prodaja. Milson se nije vratio sa timom već se uputio u srpsku prestonicu na randevu sa novim klubom.

Za Makabi je igrao jednu sezonu, na 40 utakmica postigao je sedam golova i zabeležio osam asistencija. Izraelci su ga platili 700 000 evra ruskom Novgorodu a sada će ga prodati za duplo veću sumu. Milson će biti deseta akvizicija srpskog šampiona u ovom prelaznom roku posle Bruna Duartea, Pume, Seola Jong Vua, Dalsija, Luke Ilića, Nemanje Stojića, Ebenezera Anana, Lazara Jovanovića i Marka Ilića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu