GLAZER NA GOLU? VIDEĆEMO... Milojević pred Tekstilac: Ne znam da li je prednost što ne igraju na svom terenu

Александар Илић
Aleksandar Ilić

02. 08. 2024. u 18:53

Šef stručnog štaba Crvene zvezde - Vladan Milojević je izneo očekivanja pred prvo gostovanje crveno-belih u sezoni 2024/25. Crveno-veku će se u okviru trećeg kola nacionalnog prvenstva sastati sa ekipom Tekstilca sutra od 20 časova na stadionu “Stanko Maletin Vava”.

ГЛАЗЕР НА ГОЛУ? ВИДЕЋЕМО... Милојевић пред Текстилац: Не знам да ли је предност што не играју на свом терену

FOTO: FK Crvena zvzeda/Nikola Mitić

- Mislim da imaju veoma dobar kolektiv i da su zadržali energiju koju su imali prošle godine, sa kojom su i ušli u Superligu. To su pokazali i u prethodne dve utakmice, bez obzira na rezultat. Naročito u prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Ekipa su koja se bazira na kolektivu i to je njihova najveća snaga - istakao je Milojević.

Fudbaleri Tekstilca neće dočekati crveno-bele na svom stadionu u Odžacima. Meč će biti odigran u Bačkoj Palanci, a strateg Zvezde ne misli da će to biti dodatna prednost za njegov tim.

- Ove sezone ima dosta radova i mnogo ekipa ne igra na svojim terenima. U današnje vreme ne znam da li je to prednost ili ne. Ne verujem da će nam ta činjenica olakšati posao.

Interesovalo je predstavnike medija i da li može da se očekuje povratak Glazera na teren.

- Videćemo. Sigurno da imamo određene probleme. Pokušavamo da ih rešimo i da ih oporavimo što pre kako bi mogli da uđu u takmičarski ritam.

Osvrnuo se Vladan Milojević i na meč protiv lučanske Mladosti.

- Dosta stvari nam je pokazala ta utakmica. Uradili smo analizu i završili sa tim u utorak. Pričali smo i imaćemo dosta nekih stvari da ispravljamo i u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju. Dosta igrača je otišlo, neki od njih su u fazi rehabilitacije. Sa druge strane vratili su se i reprezentativci, a nisu u takmičarskoj formi. Rekao sam i tada što se tiče prvog poluvremena, to ne bi smelo više da nam se događa.

Nije želeo da otkriva šef stručnog štaba crveno-belih koji će se štoperski tandem naći od starta meča na terenu, kao ni da li će utakmicu početi sa dva napadača.

- Videćemo.

Istakao je Milojević da Crvena zvezda uvek ide na pobedu.

- Kao i kada smo zaostajali sa većim brojem bodova za protivnikom, bez obzira ko je, uvek je imperativ pobeda kada igrate u Crvenoj zvezdi, bilo da ste na treningu, zvaničnoj ili prijateljskoj utakmici. Svaki put idemo na tri boda, tako će biti i sada - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: Spektakularan doček! Kilijan Mbape predstavljen u Realu iz Madrida 

БОНУС ВИДЕО: ЛЕСКОВАЦ СПРЕМАН ЗА УТАКМИЦУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Дуел са Бугарском ући ће у анале града на Ветерници

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje