"VOŠA" MISLI NA MARIBOR: Bandović je fokusiran na Čukarički, ali u glavi je i Maribor

Novosti online

03. 08. 2024. u 15:38

Trener Vojvodine Božidar Bandović rekao je pred meč 3. kola Superlige Srbije da njegova ekipa ide na pobedu protiv Čukaričkog i da još ne misli na Maribor i dvomeč u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

ВОША МИСЛИ НА МАРИБОР: Бандовић је фокусиран на Чукарички, али у глави је и Марибор

FKV

Rekao je Bandović da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Čukaričkog.

 - Posle ove dve teške utakmice protiv Ajaksa, vraćamo se prvenstvu i tokom ova dva dana moramo da se oporavimo i spremimo za još jedan težak meč protiv Čukaričkog. U pitanju je opasna i organizovana ekipa, posebno u kontranapadu, igraju dobar presing, ali i nezgodne pojedince kao što su Jovanović i Docić, tako da moramo da budemo na našem nivou ako želimo da pobedimo. Što se tiče igrača, jedino ne možemo da računamo na Aleksu Vukanovića, ostali su svi spremni - rekao je Bandović na konferenciji za medije.

Crnogorski stručnjak je potvrdio da je Slobodan Medojević trenirao sa ekipom i da je u konkurenciji za sastav ekipe.

  - Računaćemo na njega već od ove utakmice. Igrač koga svi znamo, šta reći kada je toliko godina bio u Bundesligi, ima kvalitet i karakter, siguran sam da će nam pomoći i na terenu i u svlačionici. Trenirao je sa nama i fizička sprema mu je na zadovoljavajućem nivou - istakao je Bandović.

Trener Vojvodine je najavio promene u timu posle napornog dvomeča sa Ajaksom.

 - Biće promena, posebno što je samo dva dana između, a potom nas čeka i Maribor. Verujemo u sve igrače, imamo kvalitet na svakoj poziciji, po dvojicu igrača, tako da možemo da budemo spremni za svaku utakmicu - dodao je Bandović.

Naveo je da je deo stručnog štaba Vojvodine već počeo da analizira Maribor.

  - Uvek imam u glavi samo narednu utakmicu, a to je Čukarički, a toga su svesni i igrači - zaključio je Bandović.

Meč između Vojvodine i Čukaričkog je na programu u nedelju od 20 časova na Banovom Brdu.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka