"BODE JE DOBAR, ALI NEĆE IZDRŽATI PRITISAK NA MARAKANI": Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pred revanš meč

Novosti online

24. 08. 2024. u 15:00

Fudbaleri Crvene zvezde se bore za ulazak u Ligu šampiona. Crveno-bele u sredu očekuje revanš protiv Bode Glimta, a ukoliko šampion Srbije eliminiše Norvežane biće deo istorije.

БОДЕ ЈЕ ДОБАР, АЛИ НЕЋЕ ИЗДРЖАТИ ПРИТИСАК НА МАРАКАНИ: Некадашњи фудбалер Црвене звезде пред реванш меч

Foto: EPA-EFE/Mats Torbergsen

- Imamo velike šanse da prođemo. Zvezda ima kvalitetan tim, koji polako podiže formu. Bode je dobra ekipa, imali su podršku navijača, ali ni blizu kao što će imati naši igrači - rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Milan Jovin uoči revanša protiv norveškog tima u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Bode ima prednost iz prvog meča (2:1), ali nekadašnji levi bek crveno-belih veruje u preokret, baš kao što je njegova generacija uspela 1978. godine protiv Dinama iz Berlina posle 5:2.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Igraju na malom stadionu, treba da ih poštujemo i da uđemo oprezno u utakmicu, ali ne treba da strepimo od njih. Kad osete huk Marakane, navijanje Delija i celog stadiona mislim da će podleći pritisku. Zvezda će igrati na krilima navijača i verujem da će ostvariti pobedu i plasman u Ligu šampiona. Delije su naš 12 igrač siguran sam da će “nositi” igrače od prvog do poslednjeg minuta -  istakao je Jovin za klupski sajt.

BONUS VIDEO "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)