"DELIJE" ĆE UŽIVATI U LIGI ŠAMPIONA: Na "Marakanu" dolaze pravi fudbalski velikani!

Novosti online

29. 08. 2024. u 19:35

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su rivale u Ligi šampiona, a poznato je i koji će klubovi gostovati u Beogradu. Na "Marakanu" dolaze Barselona, Benfika, PSV i Študgart.

ДЕЛИЈЕ ЋЕ УЖИВАТИ У ЛИГИ ШАМПИОНА: На Маракану долазе прави фудбалски великани!

FOTO: FK Crvena zvezda

Liga šampiona igra se po novom sistemu. Nastupa se u grupama od po devet ekipa, gde će svaki klub odigrati osam utakmica, četiri kod kuće i četiri na strani.

Crven zvezda može da se podiči da će ugostiti zaista atratkivne i vrlo dobro poznate protivnike.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Iz prvog šešira dolazi velika Barselona. Ekipa koja je dobro poznata onim starijim navijačima Zvezde. Katalonski gingant i Zvezda su igrali više puta u prošlosti, a poslednji put u kvalifikacija za Ligu šampiona 1996/1997 kada je Barselona bez većih problema slavila u dvomeču protiv crveno-belih. Jasno je da Barsa nije više na nivou na kojem je bila ranijih godina kada su terenom dominirali Lionel Mesi, Ćavi i Inijesta, ali neka novi lica, a pre svega Lamin Jamal garantuju da će na stadionu "Rajko Mitić" biti spektakl.

FOTO: Tanjug/AP

Iz drugog šešira dolazi ekipa Benfike. Takođe ekipa koja se u prošlosti sastajala sa crveno-belima, ali poslednji put davne 1984. Tada je Zvezda posle preokreta het trikom Rajka Janjanina uspela da slavi 3:2 u prvoj rundi tadašnjeg kupa UEFA. Međutim Benfika je u Lisabonu slavila sa 2:0 i prošla u drugu fazu. Danas je ekipa Benfike apsolutni favorit. Portugalci su prošle godine bili drugi u domaćem prvenstvu iza Sportinga i već duži period igraju dosta dobro u evropskim takmičenjima. Jedan od lidera tima je iskusni Anhel di Maria, dok ostatak ekipe čine mladi momci od kojih se očekuje mnogo u budućnosti.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: Profimedia

Treći rival na "Marakni" biće još jedan stari zanac - PSV iz Ajndhovena. Holanđani su se sa crveno-belima poslednji put sastali u kvalfikacija za Ligu šampiona u sezoni 2003/2004 i tada je Zvezda pobedila kod kuće 3:2, ali je u Ajndhovenu doživela pravi potom 5:0. Sada u ovoj ekipi igraju pretežno domaći mladi igrači koji mogu biti izuzetno opasni, što su i dokazali prošle sezone kada su bez većih problema osvojili domaći šampionat.

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Iz poslenjeg šešira dolazi prava "mina", a to je ekipa Štutgarta. Oni su uz Bajer Leverkuzen bili prava senzacija prošlogišnje sezone Bundeslige. Zauzeli su drugu poziciju i iza sebe ostavili Bajern iz Minhena što je bilo ogromno iznenađenje. U ovoj ekipi takođe preovladavaju domaći igrači, koje krasi tipična nemačka disciplina i organizacija i svakako da su u konkurenciji Slovana iz Bratislave, Sparte iz Praga ili Šturma, Nemci bili jedni od nepoželjnijih rivala.

Foto: Profimedia

Svakako, revanš meč sa ekipom Bodea pokazao je da je Zvezda na domaćem terenu izuzetno opasna ekipa i da će svim protivnicima biti veoma teško da osvoje bodove na stadionu "Rajko Mitić".

U subotu tokom pre podnevnih časova biće poznata tača satnica, kao i datumi odigravanja ovih mečeva.

BONUS VIDEO: IGRAČI OBIŠLI KRUG OKO STADIONA: Pozdravili navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom