SRBIN PRECRTAN! Crni dani Dušana Vlahovića u Torinu, ako je verovati...

Novosti online

24. 09. 2024. u 08:52

Nakon što je u poslednja dva meča Juventusa Tijago Mota veoma brzo menjao Dušana Vlahovića, Tutosport srpskom reprezentativcu predviđa skoru selidbu na klupu za rezerve.

СРБИН ПРЕЦРТАН! Црни дани Душана Влаховића у Торину, ако је веровати...

FOTO: Tanjug/AP

Starter je Vlahović kod Tijaga Mote, ali je u poslednja dva meča veoma rano zamenjen.

U duelu Lige šampiona protiv PSV Ajndhovena Mota je Vlahovića iz igre izveo u 52. minutu, a zatim u derbiju sa Napolijem već na poluvremenu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tutosport piše da je to samo najava promene koju će napraviti Tijago Mota.

- Mota bi mogao veću ulogu da da Kenanu Jildizu. Trener Juventusa planira da ga pomeri sa leve strane u sredinu napada. Jildiz bi tako zauzeo mesto Dušana Vlahovića i tu bi mogao da igra do povratka Arkadijuša Milika - piše Tutosport.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Jildiz bi mogao da bude nešto poput Zirkzea u Bolonji, sa njim je Mota napravio pun pogodak. Vezni igrači bi profitirali jer bi se više ubacivali u napad. To je promena koja bi prijala i Kopmajnersu. Vlahović bi vrlo brzo trebalo da ostane bez mesta u startnoj postavi. Povratak Milika, koji je Moti omiljeni tip napadača, mogao bi da okonča Vlahovićevu sudbinu u Juventusu - stoji u analizi italijanskog lista.

Vlahović je u Juventus stigao 2022. za 84 miliona evra. Ove sezone je na pet mečeva u Seriji A postigao dva gola, oba u pobedi protiv Verone.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije