VAŽNA PORUKA ZA "DELIJE": Evo kako do preostalih paketa karata za mečeve Lige šampiona

Novosti online

27. 09. 2024. u 12:15

Fudbalski klub Crvena zvezda danas pušta u prodaju nove pakete ulaznica za Ligu šampiona, saopšteno je na zvaničnom sajtu.

ВАЖНА ПОРУКА ЗА ДЕЛИЈЕ: Ево како до преосталих пакета карата за мечеве Лиге шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

U saopštenju su pozvani navijači da pre meča sa ekipom Železničara, mogu preuzeti i paket karata za preostale mečeve Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić".

 - Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava navijače da će 27. septembra od 17 časova u slobodnu prodaju biti pušteni paketi za preostale tri utakmice Lige šampiona, koje će 'crveno-beli' odigrati protiv Barselone, Štutgarta i ekipe PSV na 'Marakani'. Tokom prethodna dva dana, aktivni članovi našeg kluba imali su pravo preče kupovine - i u velikom broju su obezbedili svoje pakete ulaznica - stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Navodi se i da je broj paketa limitiran.

  - Od 27. septembra od 17 časova startuje slobodna prodaja paketa, a svi zvezdaši koji dođu danas na utakmicu protiv Železničara (19 časova) imaće priliku da pre početka meča obezbede i pakete za tri utakmice Lige šampiona. Broj preostalih paketa ulaznica za Ligu šampiona je limitiran - dodaje se u saopštenju. Iz kluba podsećaju da je ulaznice moguće kupiti i onlajn, a način kupovine je objašnjen na sajtu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Takođe, paketi se mogu kupiti i na stadionu "Rajko Mitić". Cene paketa: Sever i jug - 7.000 dinara; Istok - 12.000; Zapad - 15.000 dinara.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)