PRVI PORAZ U NOVOJ SEZONI: Barselona izgubila u ''La ligi'' nakon sedam uzastopnih pobeda

Filip Milošević

29. 09. 2024. u 08:24

Fudbaleri Osasune savladali su Barselonu rezultatom 4:2 u meču osmog kola La Lige i naneli joj prvi poraz ove sezone u prvenstvu posle sedam uzastopnih pobeda na startu sezone.

ПРВИ ПОРАЗ У НОВОЈ СЕЗОНИ: Барселона изгубила у Ла лиги након седам узастопних победа

FOTO: Tanjug/AP

Osasuna je povela u 18. minutu, Brajan Saragosa je centrirao, a Ante Budimir udarcem glavom sa peterca poslao loptu u mrežu. Saragosa je u 28. minutu izrastao u heroja domaćih navijača, izašao je sam na golmana Barselone Injakija Penu posle asistencije Pabla Ibanjeza, rutinski ga zaobišao i poslao loptu u mrežu Barselone.

Pau Viktor je smanjio na 1:2 golom sa 25 metara, posle velike greške golmana Osasune Serhija Herere. Budimir je sa penala u 72. minutu drugim golom na meču vratio Osasuni dva gola prednosti. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Rezervista Abel Bretones je u 85. minutu prelepim golom sa oko 20 metara dotukao goste iz Katalonije. Poraz Barselone ublažio je rezervista Lamin Jamal golom sa ivice šesnaesterca u same rašlje u 89. minutu. 

Trener Barselone Hansi Flik je tek u 59. minutu na teren poslao Jamala i Rafinju, dok je najboljeg strelca ekipe Roberta Levandovskog izveo već u 70. minutu. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Barselona će i pored poraza ostati posle osmog kola sigurno prva na tabeli jer ima 21 bod, dok drugoplasirani Real koji ima 17 bodova sutra gostuje gradskom rivalu, trećeplasiranom Atletiku koji ima 15 bodova. 

Barselona će bez podrške navijača zbog kazne UEFA gostovati Crvenoj zvezdi 6. novembra u meču četvrtog kola Lige šampiona.

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VIDIM GA KAO LIDERA! Velike reči trenera Juventusa o Dušanu Vlahoviću