MODRIĆ UŠAO U ISTORIJU: Ono što je Hrvat uradio u Real Madridu nije uspeo niko

Novosti online

20. 10. 2024. u 08:35

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić postao je najstariji igrač u istoriji Real Madrida, a istovremeno je pružio i asistenciju za pobedu od 2:1 u utakmici protiv Selte Vigo u La Ligi u subotu uveče.

МОДРИЋ УШАО У ИСТОРИЈУ: Оно што је Хрват урадио у Реал Мадриду није успео нико

FOTO: EPA

Sa 39 godina i 40 dana, bivši dobitnik Zlatne lopte je za četiri dana premašio prekretnicu Ferenca Puškaša od 1966. godine.

Modrić ima najviše titula u istoriji Real Madrida - 27, uključujući šest titula Lige šampiona i četiri španske lige, prenosi Asošiejted pres.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

U Real Madridu je od 2012. godine i dosad je odigrao 547 utakmica za klub, od čega 369 u španskom prvenstvu. Pobedom nad Seltom došao je do 250. prvenstvenog trijumfa, pa se nakon utakmice fotografisao s predsednikom kluba Florentinom Perezom držeći u ruci dres na kojem je bio istaknut simbolični broj 250.

Modrić, koji je ušao kao zamena u drugom poluvremenu nakon što je Selta izjednačila, rekao je za klupsku televiziju Real Madrid TV da želi "još pobeda i trofeja".

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

 - To je impresivan broj pobjeda, ali potrebno je još pobeda i još titula. Real Madrid te na to obvezuje... Jako sam ponosan što sam ostvario taj istorijski rekord i što nastavljam da igram za najbolji klub na svetu - rekao je Modrić.

Trener Reala Karlo Anćeloti izjavio je nakon meča sa Seltom da je njegova ekipa pobedila zahvaljujući "fantastičnoj" asistenciji Luke Modrića.

 - Selta je igrala dobro i intenzivno, ali mi smo osvojili tri važna boda zahvaljujući fantastičnom dodavanju Modrića. Luka nam uvek nešto pokloni. On je veliki profesionalac i sa karakterom. Real Madrid je bio i jeste srećan što ga ima - poručio je Anćeloti nakon utakmice.

Real Madrid se trenutno nalazi na drugom mestu u prvenstvu iza Barselone. Klub će započeti narednu nedelju utakmicom na svom terenu protiv Borusije Dortmund u Ligi šampiona u utorak, a sledećeg vikenda će ugostiti Barselonu u prvom klasiku sezone.

BONUS VIDEO: Samed Baždar za Novosti: Pratim Partizan, u Srbiji smo bili uvek favoriti u Španiji je drugačije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SVI SU ME NAPUSTILI! Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

"SVI SU ME NAPUSTILI!" Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je nedavno da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim... desio se veliki preokret. Tim povodom, KSS danas održava vanrednu konferenciju za štampu, koju možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

20. 10. 2024. u 11:59 >> 12:50

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)