TRENER MANČESTER JUNAJTEDA: Moj tim je veoma razočaran
Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je da njegova ekipa nije zaslužila pobedu protiv Sautemptona.
Junajted je sinoć odigrao nerešeno 2:2 sa Sautemptonom, koji je na Old Trafordu izjednačio u šestom minutu nadoknade vremena.
Mančester junajted je propustio priliku da se popne na treće mesto na tabeli, a sada je peti sa 59 bodova, koliko ima i Lester na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona. Trećeplasirani Čelsi ima 60 bodova.
- To je najgori trenutak da primite gol, ali to se dešava u fudbalu. Moramo to da prihvatimo pošto smo i sami na takav način pobeđivali u mnogim utakmicama. To je sve deo lekcije za naš tim, koji je veoma razočaran, pošto smo mislili da smo već osvojili tri boda - rekao je Solšer za “Skaj” - Ali, verovatno nismo zaslužili tri boda. Oni su igrali dobro. To je fizički veoma dobro spremna ekipa. Nismo uspeli da uspostavimo ritam prilikom dodavanja, posebno kod 2:1, ali smo napravili šanse i u pojedinim trenucima igrali fantastično.
Trener Junajteda rekao je da ne veruje da je kasno primljen gol rezultat umora ekipe.
- Mislim da smo imali dovoljno vremena da se oporavimo. Ovo je bio jedan od onih dana kada nismo iskoristili šanse, a protivnik svoje jeste na kraju - naveo je Solšer.
U sledećem kolu Junajted će u četvrtak igrati u Londonu protiv Kristal Palasa.
Preporučujemo
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)