NAVIJAČI I BIVŠI IGRAČI NEZADOVOLJNI KOLAŠINCEM: On nije u stanju da uputi tačan pas na pet metara

Novosti online

15. 07. 2020. u 08:30

LEGENDARNI igrači Arsenala Martin Koen i Paul Merson kritikovali su igru Seada Kolašinca u gradskom derbiju protiv Totenhama.

НАВИЈАЧИ И БИВШИ ИГРАЧИ НЕЗАДОВОЉНИ КОЛАШИНЦЕМ: Он није у стању да упути тачан пас на пет метара

Sead Kolašinac foto: EPA

Ovu utakmicu “topdžije” su izgubile sa 2:1, a bosansko-hercegovački internacionalac i David Luiz su okarakterisani kao glavni krivci za prvi gol Totenhema posle vođtstva Arsenala. Tada je Kolašinac imao loš pas prema Brazilcu, loptu je preoteo Son i dao gol za Totenhem.

Nezadovoljstvo navijača je eksplodiralo, a ovim povodom oglasio se i legendarni igrač kluba Martin Koen.

- Kolašinac je imao otvorenog Terneja na levoj strani, ali se odlučio da vrati loptu Davidu Luizu. Ako je već to uradio, trebalo je da ga gađa u levu nogu, a ne desnu gde je imao mogućnost da promaši dodavanje. Baš to je i učinio - rekao je Koen.

Merson je, s druge strane, rekao da trener Arteta nije kriv za poraz od Totenhama jer u timu ima igrače koji nisu u stanju pravilno da dodaju loptu.

- Arteta ne može da se krivi za poraz protiv Totenhama. Da imate sve veštine Fergusona, Mourinja, Gvardiole i Vengera u jednom treneru, kada imate igrača koji nije u stanju da uputi tačno dodavanje na pet metara saigraču, morade da budete u nevolji - rekao je Merson.

Kolašinac će, prema pisanju engleskih medija, gotovo sigruno napustiti Arsenal. On je u London stigao kao slobodan igrač iz Šalkea, baš kada je proglašen za najboljeg levog beka Bundeslige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali