BIVŠI REPREZENTATIVAC MENJA PETKOVIĆA: Pantelić novi predsednik FS Beograda

N. Iljukić

15. 07. 2020. u 15:31 >> 17:07

NEKADAŠNjI srpski fudbalski reprezentativac Marko Pantelić izabran je za novog predsednika Fudbalskog saveza Beograda (FSB) na današnjoj vanrednoj sednici Skupštine

БИВШИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ МЕЊА ПЕТКОВИЋА: Пантелић нови председник ФС Београда

Foto: N. Paraušić

Umesto nedavno preminulog Ilije Petkovića, 40 delegata FSB je na vanrednoj sednici Skupštine putem video-linka izglasalo Marka Pantelića, potpredsednika FSS, za novog predsednika.

Prethodno je minutom ćutanja odata pošta preminulima Iliji Petkoviću, Vladimiru Bulatoviću i Pavlu Buni.

Na sednici je izabran i novi Izvršni odbor, u kojem su pored Pantelića još i: Željko Popović, Goran Spasojević, Dušan Mrakić, Nenad Stanojević, Dejan Filipović, Mirko Gluščević, Vladimir Matijašević, Dragan Ilić, Branko Babić, Miloš Dangubić, Đorđe Tomić i Zoran Lekić. Izabran je i Odbor za hitna pitanja FSB, koji će uz predsednika Marka Pantelića činiti potpredsednici FSB: Željko Popović i Goran Spasojević i članovi Mirko Gluščević i Zoran Lekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)