BILIĆ I VBA U ELITI: Mitrović i Fulam kroz plej-of traže put do Premijer lige, Srbin najbolji strelac Čempionšipa

Novosti online

22. 07. 2020. u 22:31

NAPETO je bilo u poslednjem kolu Čempionšipa.

БИЛИЋ И ВБА У ЕЛИТИ: Митровић и Фулам кроз плеј-оф траже пут до Премијер лиге, Србин најбољи стрелац Чемпионшипа

Foto: EPA-EFE/Nigel Roddis

Do poslednje sekunde su se čekali rezultati.

Na ulasku u 90. minut su tri tima, koja su imala šansu za to drugo mesto, imala po bod u tom momentu, bilo je nerešeno na svim mečevima.

Tada je Brentford primio gol od Barnslija i tako umanjio sebi šanse. Aleksandar Mitrović i Fulam su pokušavali da dođu do sva tri, ali ni sedam minuta nadoknade nije bilo dovoljno za to na gostovanju Viganu (1:1).

Slaven Bilić i VBA nisu rizikovali previše, sačuvali su bod, ali su strepeli do samog kraja, nadajući se da Brentford neće postići gol. Upravo to se i dogodilo, Barnsli je slavio što je značilo da Vest Brom ide direktno u elitu.

A, da sve ne bude baš kako je i bilo pred poslednje kolo pobrinuo se Svonsi. Napadač na pozajmici iz Liverpula, Rijan Bruster je postigao evrogol u 17. minutu, da bi do kraja dali još tri i srušili Riding (4:1). Upravo je zahvaljujući boljoj gol razlici tim iz Velsa pretekao Notingem Forest koji je ubedljivo izgubio od Stouka (4:1).

To znači da će u plej-of pored Brentforda i Fulama ići Kardif i Svonsi.

MITROVIĆ PRVI
 

Srpski napadač Aleksandar Mitrović je prvi strelac Čempionšipa. Iako nije postigao pogodak u poslednjem kolu ostao je na vrhu. Postigao je 26 golova, uz dve asistencije. Iza njega je Votkins (Brentford) sa golom manje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk