STANKOVIĆ: Kroz ovakve mečeve se osvaja titula

Novosti online

21. 08. 2020. u 21:18

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su Proleter u Novom Sadu sa 1:0 u 5. kolu Superlige Srbije.

СТАНКОВИЋ: Кроз овакве мечеве се осваја титула

Foto: M. Vukadinović

Trener crveno-belih Dejan Stanković je bio zadovoljan posle teško izvojevane pobede na "Karađorđu" golom El Farua Bena u 77. minutu.

- Imamo mnogo utakmica u poslednje vreme i to se moglo primetiti u prvom poluvremenu. Bilo je vruće, protivnik je pružio dobar otpor, ali nismo gubili ideju o pobedi i ostali smo koncentrisani čitav meč. Prihvatam greške iz prvog poluvremena, ali u nastavku smo zaista bili dobri. Napravljene su prave izmene i uspostavljen je jak ritam. Ne može svaka utakmica da se pobeđuje ubedljivo. Bitna su tri boda. Kroz ovakve utakmice se raste i osvaja titula. Kada je teško, svi se skupimo i pobedimo - rekao je Stanković.

Napadač sa Komoriskih Ostrva je raspoložen na startu sezone. Več je postigao šest golova.

- Ne treba trošiti reči o njemu. Samo da je živ i zdrav. Pravi stranac, posvećen klubu i obavezama. Malo se umorio danas, nadam se da nije nešto ozbiljnije sa ložom koja ga je mučila i tokom priprema. Sve u svemu, stojim iza toga što sam rekao i po dolasku u klub - pobede su penicilin za sve, sad idemo dobro da odmorimo i da se spremimo za Tiranu - zaključio je Stanković.

Podsetimo, Zvezda u glavnom gradu Albanije gostuje u utorak od 21 sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO: Spoj inovacija i društvene odgovornosti