FENOMENALNI LUKA DONČIĆ NE STAJE: Tripl-dabl i trojka Slovenca za pobedu Dalasa (VIDEO)

Tanjug

24. 08. 2020. u 08:37

TROJKOM fenomenalnog Luke Dončića, u poslednjoj sekundi sa devet metara, košarkaši Dalas Maveriksa savladali su Los Anđeles Kliperse.

ФЕНОМЕНАЛНИ ЛУКА ДОНЧИЋ НЕ СТАЈЕ: Трипл-дабл и тројка Словенца за победу Даласа (ВИДЕО)

foto: EPA

Pobednik je odlučen posle produžetka, kada je slavio sa 135:133 i izjednačio skor na 2:2 u prvom krugu plej ofa NBA lige.

Dončić je pružio još jednu brilijantnu partiju i ostvario sjajan tripl dabl - 43 poena, 17 skokova i 13 asistencija za 46 minuta u igri.

Dalas je bio oslabljen neigranjem povređenog centra Kristapsa Porzingisa, a srpski reprezentativac Boban Marjanović je na parketu proveo 16 minuta, postigao 10 koševa i imao sedam skokova.

Kod LA Klipersa istakli su se Lu Vilijams sa 36 i Kavaj Lenard sa 32 koša, dok je Pol Džordž za 47 minuta u igri postigao samo devet.

Sledeći, peti meč, na programu je u utorak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli