BARSELONA JE JOŠ I DOBRO PROŠLA: Bajern ponizio Šalke na otvaranju Bundeslige! (VIDEO)

Novosti online

18. 09. 2020. u 22:24 >> 22:29

BAVARCI su se poigravali na otvaranju nove sezone u Bundesligi, svu snagu šampiona Evrope osetio je Šalke 04, koji će ovaj meč želeti što pre da zaboravi!

БАРСЕЛОНА ЈЕ ЈОШ И ДОБРО ПРОШЛА: Бајерн понизио Шалке на отварању Бундеслиге! (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Na "Alijanc Areni" Bajern je prikazao još jednu neverovatnu partiju, a ujedno su izabranici Hansija Flika poslali poruku da će i u novoj sezoni nastaviti istim tempom u kome su prethodnu završili.

Šalke je to osetio na svojoj koži, konačan rezultat bio je 8:0. 

Serž Gnabri je već u 4. minutu doneo prednost domaćinu. Već u 19. je Leon GOrecka uvećao na 2:0. Robert Levandovski upisao se u strelce u 31. minutu, sa "bele tačke", a to je ujedno bio rezultat kojim je završeno prvo poluvreme. 

Gnabri je u 47. minutu postigao svoj drugi pogodak, a samo 12. minuta kasnije odličnu igru krunisao je het-trikom. Ni pri rezultatu 5:0 nije izgledalo kao da će domaćin usporiti. Tomas Miler je postigao novi gol za Bavarce u 69. minutu. 

Leroj Sane je samo dva minuta kasnije ponovo zatresao mrežu nesrećnog Fahrmana. Konačnih 8:0 postavio je Džamal Musijala u 81. minutu meča. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!