PARTIZAN IZGUBIO U NIŠU: Majstorija Pantelića presudila crno-belima (VIDEO)

Č. V.

26. 10. 2020. u 16:26 >> 18:58

FUDBALERI Radničkog pobedili su Partizan na svom terenu sa 1:0 u 12. kolu Superlige Srbije, a heroj trijumfa je bio Dušan Pantelić.

ПАРТИЗАН ИЗГУБИО У НИШУ: Мајсторија Пантелића пресудила црно-белима (ВИДЕО)

FOTO: FK Radnički

Evrogol je postigao igrač domaćeg tima, raspalio je po lopti nakon odbitka, Vladimir Stojković nije mogao ništa da uradi u toj situaciji iako se bacio.

Imali su gosti više loptu u nogama, stvorili više šansi, ali ono što se piše su bodovi, a oni su ostali u Nišu. Najbolje prilike za crno-bele su propustili Filip Stevanović i Ivan Obradović. Šansu je imao i Žan-Kristof Bajbek, ali i Filip Holender. Ipak, nijednom izabranici Aleksandra Stanojevića nisu uspeli da pronađu put do mreže Borivoja Ristića.

Ovo je treći poraz Partizana ove sezone, i ispustio je priliku da smanji zaostatak za Zvezdom, koja je juče remizirala na "Markakani" sa Javorom (0:0). Sada je zaostatak na tabeli povećan, pošto crveno-beli najvećem rivalu beže devet bodova.

Sigurno da crno-beli moraju što pre da uđu u seriju dobrih rezultata.

Partizan sada ima 23 boda i nalazi se na trećem mestu na tabeli. Druga je Vojvodina sa 26, a prva Crvena zvezda koja ima 32 boda. Radnički je šesti na tabeli, a osvojio je 21 bod.

Sastavi timova:

Radnički: Ristić - Aksentijević, Stevanović, Marković, Ćirković - Kovačević, Pantelić - Đuričković, Živković, Gavrić - Đuranović.

Partizan: Stojković - Miljković, S. Marković, Banjak, Obradović - Zdjelar, Natho, F. Stevanović, Asano - Lutovac, Bajbek.

DRUGO POLUVREME: Radnički - Partizan 1:0

90+5. MINUT - Kraj utakmice!

90+2. MINUT - Pokušavaju gosti na sve načine da dođu do izjednačenja, ali Radnički je zatvorio prilaze golu.

78. MINUT - Radnički je došao do prednosti! Odlično je Aksentijević prošao po desnoj strani, nakon centaršuta lopta se odbila van kaznenog prostora, na nju je natrčao Dušan Pantelić i sa nekih 20 metara odlično šutirao. Bacio se Stojković, ali je paradom samo ulepšao pogodak.

75. MINUT - Opet se Obradović našao u dobroj prilici. Asano je dobro probio po levoj strani. Ostavio je povratnu loptu levom beku crno-belih, no ovaj pokušaj je bio slabiji nego prošli i lopta je otišla pored gola.

68. MINUT - Postigao je Partizan gol. Učino je to Holender, ali je on opravdano poništen zbog prekršaja Lutovca.

Aleksandar Lutovac je najbolji igrač Partizana na ovoj utakmici/FOTO: FK Radnički

60. MINUT - Pokušao je i Holender. Zamalo je reprezentativac Mađarske bio neprecizan. Šutirao je iskosa sa leve strane. Lopta je na putu ka golu zakačila igrača Radničkog i završila je van terena.

56. MINUT - Prva dobra prilika za goste u drugom poluvremenu. Tukao je Ivan Obradović slabijom desnom nogom, no sjajno je reagovao Ristić i odbio loptu u korner.

48. MINUT - Miljković je poslao loptu u kazneni prostor riavala, probao je Bajbek iz izgledne pozicije, ali je to uradio veoma loše.

46. MINUT - Stanojević je izvršio jednu izmenu na startu drugog dela. Van terena je otišao Filip Stevanović, a priliku je dobio novajlija Filip Holender.

PRVO POLUVREME: Radnički - Partizan 0:0

45+2. MINUT - Završeno je prvo poluvreme u Nišu. Mreže miruju.

44. MINUT - Udarac je oprobao Nikola Aksentijević. Bivši igrač Partizana je šutirao iskosa sa desne strane, ali je bio neprecizan.

36. MINUT - Period igre u kojem nema mnogo uzbuđenja, uglavnom se vodi borba na sredini terena.

28. MINUT - Opet su gosti zapretili. Malo je falilo da Banjak dođe do lopte, a onda je pokušao Stevanović i poslao loptu visoko preko gola.

26. MINUT - Zapretio je i domaćin. Dobar napad su iskreirali igrači Radničkog, da bi potom udarac Gavrića izblokirao Banjak.

Do sada nije imao posla - Vladimir Stojković/FOTO: A. Ilić

22. MINUT - Najbolju priliku na utakmici nije iskoristio Filip Stevanović. Mladi fudbaler crno-belih je šutirao sa nekih 13 metara, ali je Borivoje Ristić dobro reagovao i sačuvao svoju mrežu.

15. MINUT - Nakon prethodne prilike Partizana, nema mnogo uzbuđenja.

10. MINUT - Prva dobra šansa na utakmici. Odlično je po levoj strani probio Obradović, ubacio je na drugu stativu, a tamo je u poslednjem trenutku ispred Banjaka reagovao jedan igrač Radničkog.

7. MINUT - Gosti su izveli prvi korner, a opasnost ispre svog gola je otkloni dometraš Žarko Marković.

2. MINUT - Počela je utakmica u Nišu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (9)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)