TADIĆ: Ne kažu džabe da je 2:0 najopasniji rezultat

Novosti online

28. 10. 2020. u 08:13

KAPITEN Ajaksa Dušan Tadić poručio je posle remija sa Atalantom u Bergamu (2:2) da nije zadovoljan rezultatom.

ТАДИЋ: Не кажу џабе да је 2:0 најопаснији резултат

Foto Tanjug

Srpski reprezentativac izbio je na treće mesto po broju golova za Ajaks u Ligi šampiona - ovaj mu je bio sedmi, ispred njega ostaju još samo Patrik Klajvert (9) i Jari Litmanen (20) - međutim lični učinak Tadić je stavio u potpuno drugi plan i osvrnuo se na greške koje su napravljene, a zbog kojih je slavni holandski klub ostao bez pobede.

- Naravno da sam razočaran, želeli smo tri boda. Na poluvremenu je bilo 2:0 i sve je bilo u redu, ali onda smo prebrzo primili dva gola. Ne znam tačno šta se desilo... Ovo moram da kažem - ako izgubimo loptu onda moramo brže da se transformišemo da bismo se odbranili - kritičan je bio Tadić.

Ajaks je prednost od dva gola stekao za osam minuta, da bi je za svega šest izgububio. Atalanta je do boda stigla zahvaljujući Duvanu Zapati...

- Uvek kažu da je 2:0 najopasniji rezultat. Zato smo se na poluvremenu složili da želimo da nastavimo da igramo isto, da napadamo i tražimo treći gol. Tako bismo sebi značajno olakšali. Ali umesto toga oni su nas napali i videli su da mogu. Atalanta je dobar protivnik, ali mi uvek moramo da idemo na više, da razmišljamo kao pobednici. Nezadovoljan sam. I ja uvek želim više - to je Ajaksov mentalitet. A i mislim da možemo bolje - poentirao je Tadić.

Ajaks posle dva kola u Ligi šampiona ima jedan bod. Sada ga čekaju dva ključna meča protiv Midtjilanda.

(Mocart sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)