SKANDAL TRESE REAL! SABOTIRAJU SAIGRAČA: Meni dodaj loptu, on igra protiv nas (VIDEO)

Novosti online

28. 10. 2020. u 08:29

EKIPA Real Madrida remizirala je protiv Borusije Menhengladbah u susretu 2. kola grupne faze Lige šampiona, a posebno zanimljiv detalj s ovog meča je trenutak kada napadač Kraljevskog kluba, Karim Benzema, govori da se lopta ne dodaje talentovanom Vinisiusu Junioru.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ РЕАЛ! САБОТИРАЈУ САИГРАЧА: Мени додај лопту, он игра против нас (ВИДЕО)

Foto: EPA

Upravo ovaj snimak mogao bi biti dokaz da stvari u svlačionici Real Madrida nisu baš idealne, a situaciju koja je nastala na poluvremenu utakmice u Nemačkoj objavio je Telefut, s prevodom onog što se tačno čulo na snimku.

Naime, dok su igrači Real Madrida stajali u tunelu i čekali izlazak na drugo poluvreme utakmice protiv Borussije Menhengladbah, Benzema je prišao levom beku španskog kluba Ferlandu Mendyju i, dok je Vinisius stajao u neposrednoj blizini, kazao mu na francuskom jeziku da lopte pokušava dodati njemu, a ne Brazilcu.

- Meni dodaj loptu, a ne njemu. On igra protiv nas - govorio je navodno Benzema, a snimak pomenute situacije odmah je nakon utakmice objavljen u javnosti.

Podsećamo, meč između Borussije Menhengladbah i Real Madrida u Nemačkoj završen je bez pobednika, odnosno rezultatom 2:2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)