LALATOVIĆ: Priča se kako Partizan zaostaje za Zvezdom, a Vojvodina je trenutno druga na tabeli

S.B.

29. 10. 2020. u 14:00

U srpskom fudbalu se najviše pažnje posvećuje Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali ipak čini se da Vojvodina zaslužuje da se i o tom klubu mnogo više priča.

ЛАЛАТОВИЋ: Прича се како Партизан заостаје за Звездом, а Војводина је тренутно друга на табели

FOTO: AP

Novosađani igraju dobro, drugi su na tabeli, za vodećom Crvenom zvezdom zaostaju šest bodova i do kraja prva polusezone ih čeka nekoliko ozbiljnih testova.

Najveći je svakako 21. novembra kada na "Karađorđe" dolazi trenutni lider prvenstva.

- Kada smo pričali o osvajanju Kupa Srbije, niko nas nije shvatao ozbiljno a u tome smo uspeli, pa zašto ne bismo osvojili i titulu? - to je danas u razgovoru sa novinarima pred sutrašnju utakmicu 13. kola sa Bačkom rekao Nenad Lalatović, trener drugoplasirane Vojvodine i naglasio da ne mora da znači da će se svake godine na vrhu smenjivati Crvena zvezda i Partizan, kao na traci.

- Vojvodina je veliki klub i pripada joj da bude prvak Srbije - kaže Lalatović i dodaoje:

- Nadam se da će se to u skorije vreme i desiti a moj cilj je da sa mojom Vojvodinom i ove sezone osvojim trofej. Zvezda nam beži šest bodova i dolazi na "Karađorđe", pa bih voleo da do tada ne napravimo kiks i da u derbiju pokušamo da joj priđemo korak bliže. Biti ispred Partizana, TSC-a, Čukaričkog, Spartaka... nije mala stvar. Međutim, priča se kako Zvezda beži Partizanu devet bodova, a Vojvodinu opet niko ne spominje, što smeta svakom našem navijaču i Novosađaninu. Fudbal ne igraju samo Crvena zvezda i Partizan. Ponosan sam što smo trenutno drugi i nadam se da ćemo tako nastaviti.

Za sutrašnju utakmicu sa superligašem iz Bačke Palanke, Lalatović neće biti u prilici da zbog žutih kartona i povreda izvede najjači sastav.

- Bačka je pokazala da zna kako se igra protiv velikih klubova. Organizovan su tim, igraju lep i dopadljiv fudbal - do noge, veoma su brzi i imaju fenomenalnu polukontru i kontru. Ubacuju se iz drugog plana i nijednog trenutka ih ne smemo potceniti. Opuštanja nema, jer najteži su "unapred dobijeni mečevi" - naveo je trener Vojvodine.

Podsetimo, duel Vojvodina - Bačka igra se u petak od 18 sati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)