BUNDESLIGA : Bajern preuzeo čelo tabele

Novosti online

31. 10. 2020. u 20:27

ŠAMPION Evrope Bajern iskoristio je poraz Lajpciga i izbio na čelo Bundeslige posle šestog kola. Bavarci su ostvarili petu uzastopnu pobedu u novoj sezoni posle startnog poraza i sada imaju 15 bodova, koliko i drugoplasirana Borusija iz Dortmunda koja ima lošiju gol razliku.

БУНДЕСЛИГА : Бајерн преузео чело табеле

Foto: EPA-EFE/POOL

Strelci za pobednički tim bili su Tomas Miler sa penala u 13. i Serž Gnabri u prvom minutu sudijske nadoknade vremena u prvom poluvremenu. Jedini gol za Keln postigao je Dominik Dreksler u 82. minutu.

Milioneri iz Dortmunda slavili su na gostovanju Arminiji, a dvostruki strelac bio je veteran Mats Humels, u 53. i 71. minutu.

Augsburg je pobedio na svom terenu Majnc sa 3:1. Ruben Vargas je doneo prednost Augsburgu u 40. minutu, izjednačio je Karim Onisivo u 64, a pobedu domaćem timu doneo je Andre Han golovima u 80. i 91. minutu.

Fudbaleri Ajntrahta i Verdera igrali su nerešeno 1:1. Verder je poveo u 51. minutu golom Džoša Sardženta, a izjednačenje i bod Ajntrahtu doneo je Andre Silva u 65. minutu.
Oba tima posle šest odigranih utakmica imaju po devet bodova.

U poslednjem meču dana, Menhengladbah je savladao RB Lajpcig sa 1:0. Jedini strelac bio je Henes Volf u 60. minutu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove