MARADONA HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Odbija da uzima hranu, veoma je tužan...

Tanjug

03. 11. 2020. u 08:16

FUDBALSKA legenda, Argentinac Dijego Armando Maradona (60), primljen je u bolnicu nadomak Buenos Ajresa zbog simptoma depresije, samo tri dana posle svog 60. rođendana.

МАРАДОНА ХИТНО ПРИМЉЕН У БОЛНИЦУ: Одбија да узима храну, веома је тужан...

FOTO: EPA

AP je saznao iz dobro upućenog izvora bliskog Maradoni koji je zahtevao anonimnost da zdravstveno stanje velikog fudbalera nije "ozbiljno".

- Već nedelju dana je veoma tužan i odbija da uzima hranu", rekao je AP izvor i dodao da je Maradonin lični lekar Leopoldo Luke odveo bivšeg fudbalera u bolnicu u La Plati, 40-ak kilometara južno od Buenos Ajresa, da bi ga podvrgnuo detaljnim medicinskim pregledima.

Prošlog petka argentinski fudbaler napunio je 60 godina i tog dana pojavio se sa timom Gimnasia koji trenira na utakmici protiv ekipe Patronato, koji je njegov tim dobio sa 3:0.

Međutim, Maradona je napustio stadion pre kraja prvog poluvremena, što je izazvalo brojna nagađanja o njegovom zdravstvenom stanju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)