NEPRAVDA PREMA STANKOVIĆU: Disciplinska komisija UEFA ispala nekorektna prema Zvezdinom treneru

Z. Ćorović

05. 11. 2020. u 18:58

DISCIPLINCI UEFA su u najmanju ruku ispali nekorektni prema Dejanu Stankoviću.

НЕПРАВДА ПРЕМА СТАНКОВИЋУ: Дисциплинска комисија УЕФА испала некоректна према Звездином тренеру

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde je prinuđen da i iz svečane lože "Marakane" gleda utakmicu sa Gentom, u trećem kolu Lige Evrope. Kao i u prethodnom dvoboju sa Liberecom, ekipu je sa klupe vodio Nebojša Milošević, prvi Stankovićev asistent.

Čitava ova priča sa Misterovom kaznom ispala je nategnuta, netaktična i prestroga. Pogotovo što je Disciplinska komisija UEFA potvrdila Stankovićevu suspenziju od dva meča baš na dan utakmice sa Belgijancima. Spora, prespora odluka s obzirom na to da je Zvezdin trener isključen 22. oktobra u prvom kolu, na meču sa Hofenhajmom.

Uz to, tada mu je španski sudija Alehandro Ernandez dodelio dva žuta kartona, drugi zbog burne reakcije i negodovanja kod spornog starta nad Nikolićem posle koga su Nemci postigli vodeći gol i "prelomili" utakmicu.

Kada fudbaler dobije dva žuta na utakmici, automatski ne igra sledeću, retko se dešava da se naknadno odlučuje o težoj sankciji. Zato se opravdano postavlja pitanje, zašto je Stanković kažnjen sa dva meča i što je disciplincima trebalo dve nedelje da razvlače ovaj postupak. Sa druge strane, Dekijevo ime u svetu fudbala trebalo bi da ima posebnu težinu zbog svega što je uradio u svojoj blistavoj igračkoj karijeri, a u novoj trenerskoj je napravio svoj prvi prestup.

Temperamentnom Stankoviću nije bilo lako da iz lože "vodi" dve velike bitke svog tima ali je, na kraju, sve okrenuo na šalu:

- Nije mi problem da utakmice gledam i od kuće, uz picu i piće, samo ako Zvezda pobeđuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)