SERIJA A: Juventus igrao, Laciju bod u poslednjim sekundama! Povreda Ronalda...

Novosti online

08. 11. 2020. u 14:34

IMAO je Juventus igru tokom većeg dela današnjeg duela, ali su fudbaleri Lacija uspeli da dođu do gola u poslednjim trenutcima meča, na kraju 1:1.

СЕРИЈА А: Јувентус играо, Лацију бод у последњим секундама! Повреда Роналда...

FOTO: AP

Vodeći pogodak postigao je Kristijano Ronaldo, strelac jedinog gola u 15. minutu. Portugalac je u finišu morao da napusti igru zbog povrede, a tokom dana ćemo saznati koliko je ozbiljna, verovatno je u pitanju samo jači udarac.

Konačnih 1:1 postavio je Kaisedo u poslednjim trenucima utakmice, posle sjajnog prodora Koree.

Simone Inzagi i na raspolaganju nije imao Ćira Imobilea, Lukasa Leivu i Tomasa Strakošu, koji su izolovani nakon testova koji su pokazali da su pozitivni na koronavirus.

Ronaldo je postigao vodeći pogodak već u 15. minutu, ali je ponovo najveći deo posla odradio Huan Kuadrado. Kolumbijac je započeo akciju, prošao po boku, a potom se ubacio iz drugog plana i pronašao Ronalda u petercu - 1:0.

Lacio je uzvratio posle jednog skoka Sergeja Milinković-Savića, a potom se oprobao i Murići, ali na poluvremenu ostaje 0:1.

Andrea Pirlo je u finišu izveo Ronalda koji je dobio udarac, potom i Moratu, ušli su Dibala i Bernardeski...

I onda u nadoknadi vremena prava ludnica, Korea je uradio najveći deo posla, okrenuo je Kuadrada i Bentankura, pravovremeno dodao do Kaiseda, koji pogađa malu mrežicu za ogromno slavlje i konačnih 1:1.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)