U BRAZILU ČUDNO CRTAJU KRUG: Jaje umesto kruga na sredini terena (VIDEO)

Novosti online

25. 11. 2020. u 08:27

SNIMCI sa meča nižih liga u Brazilu, između klubova Kambea i Paranavaija, postali su hit na društvenim mrežama zbog neobičnog oblika koji je trebalo da predstavlja krug na centru terena na stadionu Žoze Garbelini u saveznoj brazilskoj državi Parani.

У БРАЗИЛУ ЧУДНО ЦРТАЈУ КРУГ: Јаје уместо круга на средини терена (ВИДЕО)

FOTO; Jutjub printskrin

Prema pravilima, krug treba da ima radijus od 9,15 metara od centra terena na kome se izvodi početni udarac.

Na ovom terenu u Brazilu leva strana kruga izgleda u redu, ali desna je definitivno netačna. Osim toga i linija koja deli teren na dva dela prilično je nepravilna i iskrivljena.

Sudija Vagner Malveiro Silva prijavio je probleme sa linijama, ali meč je odigran jer su one najvažnije linije, kao što su gol-aut i linije kaznenog prostora, pravilno nacrtane.

Stadion pripada gradu, ali je za iscrtavanje linija odgovoran klub. Kambe, koji je izgubio meč 2:0, za ovu neregularnost okrivio je domara i obećao da u sledećem meču neće biti takvog propusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!