ISPLIVAO RETKO VIĐENI SNIMAK: Maradona zapevao "Marširala Kralja Petra garda" (VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2020. u 21:19

NA internetu se pojavio video snimak koji na najbolji način oslikava ljubav Dijega Armanda Maradone prema srpskom narodu.

ИСПЛИВАО РЕТКО ВИЂЕНИ СНИМАК: Марадона запевао Марширала Краља Петра гарда (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub

Radeći na dokumentarnom filmu o legendi fudbala „Maradona“, Emir Kusturica je svog glavnog junaka ugostio u Beogradu 2005. godine, gde su snimali sekvencu o čuvenom Maradoninom golu na stadionu „Marakana“ 1982. godine na utakmici Crvena zvezda – Barselona.

Za Dijega je uveče upriličeno druženje na splavu, gde je i sam Maradona, ponesen atmosferom i gostoljubivošću, zapevao „Marširala Kralja Petra garda“, a kasnije je i zaigrao uz muziku trubača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!