NIJE VENGER, ALI JESTE FRANCUZ: Bivši selektor galskih petlova na klupi Srbije?

Novosti online

06. 12. 2020. u 22:27

NEKADAŠNjI selektor Francuske Remon Domenek kandidat je za selektora Srbije!

НИЈЕ ВЕНГЕР, АЛИ ЈЕСТЕ ФРАНЦУЗ: Бивши селектор галских петлова на клупи Србије?

EPA/GEORGI LICOVSKI

Finalista Mundijala 2006. godine, isplivao je u prvi plan u trci za mesto selektora, pošto su stvari sa Vladanom Milojevićem zapele oko pitanja sportskog direktora reprezentacije.

- Srbija ima potencijal i kao takva svakako zaslužuje da se razmisli o tom pozivu. Nema sumnje da je vašoj reprezentaciji mesto daleko iznad onog gde se sada nalazi - izjavio je Domenek za Kurir.

Aleksandar Rakić, Domenekov saradnik iz Udruženja francuskih trenera, veruje da je Domenek zainteresovan za klupu orlova.

- Remon je sjajna osoba, pre svega. Trenutno je predsednik Udruženja fudbalskih trenera Francuske (UNECATEF), a zbog porodice nije želeo da ide u azijske i afričke zemlje da predvodi njihove državne timove. Poziv iz Srbije, ipak, daleko je drugačiji - rekao nam je Rakić.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (7)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!