IZNENAĐENJE U LONDONU: Arsenal uzeo bod Sautemptonu

Novosti online

16. 12. 2020. u 21:04

NEVEROVATNO zvuči naslov ovog teksta kada se pročita naglas, ali stanje na tabeli Premijer lige je takvo da su tobdžije u meč protiv Sautemptona ušle kao autsajderi. I izvukla je bod ekipa Mikela Artete protiv trećeplasiranog tima jedne od najjačih liga na svetu - 1:1.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ЛОНДОНУ: Арсенал узео бод Саутемптону

EPA-EFE/Peter Cziborra

Poveli su sveci u 18. minutu golom bivšeg napadača Arsenala Tea Volkota, a bod tobdžijama doneo je Pjer Emerik Obamejang u 52. Arsenal je trenutno 15. na tabeli sa samo 14 bodova i gol-razlikom -5.

Sautempton je trećeplasirani sa bodom manje ali i utakmicom više od vodećeg dvojca Totenhema i liverpula, koji od 21.000 igraju derbi kola, a možda i sezone.

Lester je na svom terenu poražen od Evertona. Strelci su bili Ričarilson i Holgejt. Lids je u utakmici koja je otišla u 7+ naneo katastrofu Njukaslu 5:2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)