RUSI TESTIRAJU PARTIZAN: Evo s kim će crno-beli odmeriti snage na pripremama

M. B.

25. 12. 2020. u 18:36

PARTIZAN i ukrajinski Šahtjor se definitivno neće ponovo sresti na pripremama u Turskoj, ali to ne znači da crno-beli u rasporedu test mečeva u Beleku neće imati rivala istog imena.

РУСИ ТЕСТИРАЈУ ПАРТИЗАН: Ево с ким ће црно-бели одмерити снаге на припремама

FOTO: M. Vukadinović

Šampion Belorusije Šahtjor iz Soligorska biće prvi rival Stanojevićevih pulena tokom dvonedeljnog boravka u Turskoj, a utakmica je zakazana za 17. januar.

Otkazivanje meča sa slavnim ukrajinskim klubom uslovilo je da se potraga za jakim rivalom nastavi, a izbor je pao na Rubin iz Kazanja. Mejlovi su razmenjeni, prepreke više ne postoje, pa će klub iz Humske izaći na crtu ruskom premijerligašu 21. januara.

To verovatno neće biti i jedini okršaj sa Rusima, pošto su pregovori sa Dinamom iz Moskve za generalku, dan pred povratak u Beograd 28. januara, uveliko u toku.

Pored Šahtjora iz Soligorska i Rubina, Partizan će pretposlednjeg dana boravka u Beleku testirati slovački prvoligaš Senica. Na stolu crno-belih je i ponuda slovenačke Mure koja bi mogla da se aktivira u slučaju da ne bude ništa od provere sa moskovskim Dinamom.

Da podsetimo, Partizan će pripreme za drugi deo sezone započeti 8. januara, a tri dana kasnije ekipi će se u Zemunelu priključiti fudbaleri iz inostranstva. Polazak u Tursku je zakazan za 15. januar, a povratak je planiran 29. januara.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)