KOKEZA HVALI SUDIJE: Situacija sa suđenjem u Srbiji bolja nego u Seriji A i Premijer ligi!

Novosti online

05. 01. 2021. u 10:24

SLAVIŠA Kokeza poručuje da je suđenje u Superligi na zavidnom nivou, poredivši ga čak sa suđenjem u nekim od "ligama petice".

КОКЕЗА ХВАЛИ СУДИЈЕ: Ситуација са суђењем у Србији боља него у Серији А и Премијер лиги!

FOTO: N. Skenderija

U opširnom novogodišnjem Intervjuu, Kokeza se dotakao ponovo Nemanje Vidića, o tome smo vam pisali OVDE. Pored toga pohvalio je suđenje u Superligi Srbije, rekavši da je bolje nego u Seriji A i Premijer ligi... 

"Situacija sa suđenjem u našoj ligi mnogo je bolja nego u većini evropskih zemalja", rekao je Kokeza na početku i naveo je nekoliko primera: 

"U  Engleskoj, Italiji, sudije su na izuzetno važnim utakmicama direktno uticale na rezultate bez obzira što imaju VAR. S obzirom da je toliko godina igrao u Engleskoj, Vidić bi morao da zna da je samo u ovoj sezoni, na sedam – osam važnih utakmica bilo teških grešaka koje su direktno uticale na rezultat. U Srbiji se, međutim, diže fama kad sudija pogreši za mali ofsajd, ili za jednu situaciju. S ponosom mogu da istaknem da smo priveli kraju uvođenje VAR-a i da će od sledeće sezone biti i u Srbiji.”, rekao je Slaviša Kokeza, predsednik FSS.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S