BRITANSKI MEDIJI SAZNAJU: Mitar na izlaznim vratima Fulama

Novosti online

08. 01. 2021. u 14:14

FULAM je rešio da proda srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, prenose ostrvski mediji.

БРИТАНСКИ МЕДИЈИ САЗНАЈУ: Митар на излазним вратима Фулама

EPA-EFE/Frank Augstein

Napadač orlova zabeležio je samo jedan start u poslednjih sedam Premijerligaških mečeva, a gol za Fulam nije postigao od septembra.

Mtrović je nedavno bio na meti kritika zbog toga što je prekršio protokol i Novu godinu dočekao u društvu reprezentativnog kolege i fudbalera Kristal Palasa Luke Milivojevića, ali to nije razlog mogućeg skorog razlaza.

Smatralo se da će Mitrović biti jedan od ključnih igrača Fulama u tekućoj sezoni, ali je menadžer londonskog tima Skot Parker promenio koncepciju napada, piše britanski portal, a prenosi Sportklub. Ipak, navodi se da ne postoji nikakav animozitet na relaciji Mitrović – Parker, ali da bi Fulam bio voljan da proda srpskog fudbalera u slučaju dobre ponude.

Aleksandar Mitrović je u redove „Kotidžersa“ stigao 2018. godine iz Njukasla, a nastupao je još za Partizan i Anderleht.

Za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao 61 meč i postigao 36 golova, a nedostaju mu još tri da bi postao najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!