SKANDALOZNA KORONA ŽURKA: Albanac sa Kosova i Metohije proslavio rođendan u društvu gomile starleta i misica

Novosti online

16. 01. 2021. u 16:16

LIRIM KASTRATI, Albanac iz metohijskog sela Ogošte kraj Kosovske Kamenice, izazvao je skandal u Hrvatskoj pošto je organizovao korona žurku za svoj 22. rođendan.

СКАНДАЛОЗНА КОРОНА ЖУРКА: Албанац са Косова и Метохије прославио рођендан у друштву гомиле старлета и мисица

Foto: Printskrin Instagram

Prošlogodišnje pojačanje zagrebačkog Dinama od samog dolaska na Maksimir izaziva skandale, već je jednom bio kažnjen zbog kršenja klupske discipline, a ovaj novi incident mogao bi da ga košta i dela godišnje plate od 360.000 evra.

Najgore od svega je što Kastrati misli da nije uradio ništa loše, iako se pod pritiskom kluba izvinio za incident.

- Lirim Kastrati je sinoć u kući koju koristi imao proslavu rođendana, na kojoj su učestvovali njegova devojka i desetak prijatelja. Žurka je završila nešto iza ponoći. Iako smatra da nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana uticati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub. Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice posle čega ćemo u skladu s utvrđenim doneti adekvatne odluke - navodi se u saopštenju kluba sa Maksimira.

Kastratijeva devojka je Anđela Šimac, hrvatski fotomodel za kupaće kostime i intimni veš koja je objavom videa sa žurke na Instagramu i otkrila da je na njoj bilo kršenja epidemioloških propisa.

Na videu koji je ona postavila vidi se da nije bilo desetak nego najmanje 15 ljudi, uključujući i Di-Džeja, a među "zvanicama" mogla se videti i bivša mis Hrvatske Stela Opančar, koja je navodno bila u vezi sa svetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)