DEJAN STANKOVIĆ: Ako bude prilike na tržištu - reagovaćemo! Govorio je strateg Zvezde i o pojačanjima Milana!

Novosti online

17. 01. 2021. u 16:50

FUDBALERI Crvene zvezde su završili prvi deo priprema na Kipru, a sve ono što je urađeno u prethodnih sedam dana sumirao je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Ако буде прилике на тржишту - реаговаћемо! Говорио је стратег Звезде и о појачањима Милана!

FOTO: FK Crvena zvezda

Stanković se osvrnuo na prelazni rok, što se tiče dolazaka.

"Ako bude interesantan igrač na tržištu za Crvenu zvezdu - dovešćemo ga, ako ne, mislim da možemo u ovom sastavu da nastavimo dalje, jer stav kluba je, kao i moj, da ne želimo da nagomilavamo fudbalere, već da radimo sa onim što imamo na raspolaganju. Prezadovoljan sam igračima, ako bude nekih prilika - reagovaćemo".

Potom je strateg srpskog šampiona govorio o odlascima sa "Marakane". 

"Od priče do realizacije transfera je ogroman put, tako da je to sve što mogu da kažem u slučaju Bena. Ako ode reagovaćemo, ako ostane još bolje. Što se tiče Radulovića, stav kluba je jasan što se tiče igrača koji dolaze iz Omladinske škole u prvi tim. On je fenomenalan fudbaler kom trebaju utakmice, a to će imati u Grafičaru i verujem da će tamo dosta napredovati".

Zadovoljan je činjenicom da je Katai počeo da trenira.

"Na naše veliko zadovoljstvo, on je počeo individualno da radi. Ide u Tursku i proći će drugi deo priprema sa nama. Što se tiče spiska putnika, niko neće otpasti u tom smislu, svi zdravi igrači će putovati.

Samo reči hvale imao je za novajlije koje po prvi put prolaze pripreme sa našim klubom.

"Bakajoko se sjajno uklopio u grupu. Ima veliku pomoć od Sanoga i Bena koji pričaju francuski. Radimo na igri, na uigravanju, ali njegovi kvaliteti za mene nisu upitni. Odadu vidim isključivo u veznom redu i on samo treba da nastavi da radi i trenira kao sad, i zaista je budućnost Crvene zvezde. On i Stanković su ozbiljno pojačali konkurenciju u veznom redu".

Osvrnuo se Stankvić i na dešavanja u Milanu, koji je protivnik srpskom timu u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

"Vidim da rade na dovođenju igrača, pominje se Mandžukić koji je u godinama, ali je svakako fizički spreman. Videćemo kako će se uklopiti u njihovu igru, da li je došao kao starter ili rezerva Ibrahimoviću, ali imamo vremena do tad", zaključio je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!