PARTIZANOV VEGAN MILOŠ JOJIĆ: U pauzama grickam proteinske čokoladice - ima snage za sve napore! (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2021. u 18:22

FUDBALERI Partizana se za nastavak šampionske trke u Turskoj, a slobodno vreme koriste kako bi se odmorili, ali i otkrili nešto zanimljivo o svojim karijerama.

ПАРТИЗАНОВ ВЕГАН МИЛОШ ЈОЈИЋ: У паузама грицкам протеинске чоколадице - има снаге за све напоре! (ВИДЕО)

Foto: M.Vukadinović

Povratnik u redove crno-belih Miloš Jojić je jedan od igrača koji se hrani veganski, odnosno, ne konzumira ništa životinjskog porekla, ali mu ne fali snage i energije, čak i u fazi priprema kada se telo najviše troši. On je takođe pohvalio i uslove u Beleku, a naročito ishranu.

- Izbor hrane je odličan, svako može da izabere šta preferira, da li jede meso ili ne. I za mene koji ne jedem meso ima dosta toga. Obradović me prati u stopu, ne kaska i neka kaže da li ima snage – pričao je Jojić na šta je Obradović dobacio: „Jeo u Meku“ – za smeh svih prisutnih.

Jojić je pokazao kako se ekipa opremila u Beogradu i ponela grickalice u Tursku. Međutim, to nisu klasične grickalice već proteinske čokoladice bez šećera, zakuske od organskih jabuka, a otkrio je i da čita knjige.

- Imam snage, dobro se osećam, nisam preterano umoran iako je ta faza priprema da naporno radimo. Razlika između ručka i večere je relativno dugačka. Imamo užinu tu na spratu, ali ja preferiram stvari koje sam poneo iz Beograda – rekao je Jojić.

Ivan Obradović je iskoristio priliku da se našali i da pokaže "organsku pastu za zube" koju pozajmljuje od Jojića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli