SVE SMO VIDELI: Tuča Zlatana i Lukakua, isključenje Šveđanina i pobeda Intera! (VIDEO)

Novosti online

26. 01. 2021. u 22:59

DUEL gradskih rivala opravdao je očekivanja.

СВЕ СМО ВИДЕЛИ: Туча Златана и Лукакуа, искључење Швеђанина и победа Интера! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Inter je savladao Milan u četvrtfinalu Kupa Italije 2:1. Iako je početak meča pripao Milanezima, na kraju su se radovali "neroazuri. 

Šveđanin je postigao gol u 31. minutu. Fantastično je šutirao, a Samir Handanovič nije imao nikakve šanse da zaustavi loptu. 

Mogao je Inter da izjednači pre poluvremena, Sančez i Brozović su imali šanse, ali nisu uspeli da savladaju golmana Milana. 

Pred samo poluvreme usledila je žučna rasprava Romelu Lukakua i Ibrahimovića koja se graničila sa pokušajem fizičkog nasrtaja, a na kraju su obojica dobili žute kartone

Šveđanin je u 58. minutu srušio Aleksandra Kolarova, a start nad našim fudbalerom koštao ga je drugog žutog kartona i isključenja. 

U 69. minutu usledio je start nad Nikolom Barelom u šesnaestercu, nakon pregleda VAR snimka usledio je penal. Lukaku donosi izjednačenje sa bele tačke dva minuta kasnije. 

Junak utakmice jeste Kristijan Eriksen. Danac je postigao fenomenalan gol u nadoknadi vremena, odličan slobodnjak.  Inter okreće rezulta na 2:1 u osmom minutu nadoknade. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)