STIŽU MILIONI U HUMSKU: Iliev obradovao navijače Partizana

Novosti online

28. 01. 2021. u 12:46

BIVŠI golgeter Partizana Umar Sadik je u smiraj prethodnog prelaznog roka napustio Humsku i preselio se u Almeriju, a sada je v. d. sportskog direktora crno-belih Ivica Iliev objasnio kako bi vicešampion Srbije od tog posla mogao da zaradi i čitavih 20.000.000 evra.

СТИЖУ МИЛИОНИ У ХУМСКУ: Илиев обрадовао навијаче Партизана

Foto: FK Partizan

On je gostujući u emisiji na TV Arenasport otkrio i detalje transfera napadača u špansku Almeriju.

"Partizan je napravio fantastičan posao, pre svih Miloš Vazura koji neverovatno vodi finansije kluba, možda u najgore vreme po klub...", počeo je Iliev i dodao:

"Prodali smo Umara za 5 miliona i 40% od dalje prodaje, a još 3 miliona je fiksno ako Almerija uđe u Primeru. Ostalo bi onda još 10% uz bonuse od milion... U suštini, minimalna zarada je 9 miliona plus 10% što je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala kada je stranac u pitanju. Potencijal njegove zarade je veliki, a najidealnije za Partizan je da ode već ove zime."

Za Sadika su počeli da se raspituju pojedini članovi LaLige.

"Nije sportski govoriti, ali nama bi najviše odgovaralo da ga prodaju, a da oni ne uđu u prvu ligu Španije... Partizan može da napravi najveći transfer u istoriji Balkana, može da bude i preko 20 miliona! Cifre se spominju između 40 i 60 miliona, skinulo bi se tu 5 miliona i onda 40% od transfera Partizanu! Zamislite to. Zvuči nerealno, ali to je realost kada bi dozvolila Almerija, ali...", zaključio je ovu priču Iliev.

Sadik je ove sezone za Almeriju postigao 10 golova i treći je strelac Segunde.

FOTO: M. Vukadinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)