ŠTUTGART U DUGINIM BOJAMA: Debituje dres od 550 evra (FOTO)

Novosti online

29. 01. 2021. u 19:44

NEMAČKI bundesligaš Štutgart jedini je tim u ligi koji još nema pobedu na domaćem terenu.

ШТУТГАРТ У ДУГИНИМ БОЈАМА: Дебитује дрес од 550 евра (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

"Švabe" se nadaju da bi sreća mogla da se promeni ovog petka kada dočekaju Majnc, a na utakmici će nastupiti u specijalno dizjaniranim dresovima sa duginim bojama.

Umesto tradicionalne crvene štrafte na grudima, ovog puta će stajati pruga duginih boja u znak borbe za toleranciju i različitost. Akcija je i deo proslave oslobođenja Aušvica koja se desila 27. januara 1945.

- Bilo je puno ljudi, navijača Štutgarta jevrejske vere koji su mučeni i ubijani u ozloglašenom logoru. Naša je dužnost da ih se stimo i osudimo ovaj zločin protiv nevinih ljudi - izjavio je predsednik Štutgarta Klaus Fogt.

Inače, dres Štutgarta u gej bojama je izrađen u limitiranoj ediciji, postoji samo 1863 komada (po godini osnivanja kluba) koji su već rasprodati po ceni od 79 evra, a zanimljivo da se već posle par dana na E-bay mogu kupiti u rasponu od 300 do 550 evra.

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)