ZLATAN POKOPAO LEBRONA: DŽejms mu posle ove prozivke sigurno neće odgovoriti!

Novosti online

04. 03. 2021. u 17:36

ZLATAN Ibrahimović ne da na sebe. Čak i kada se neko samo "brani" od njegovih kritika.

ЗЛАТАН ПОКОПАО ЛЕБРОНА: Џејмс му после ове прозивке сигурно неће одговорити!

FOTO: AP

Prošle sedmice je golgeter Milana uperio prst ka Lebronu Džejmsu navevši da je potpuno pogrešno što uvodi politiku u sportske događaje.

- Volim ja Lebrona mnogo. Fenomenalno je ono što radi na terenu, ali ne volim kada ljudi sa nekim statusom govore o politici. Radi ono u čemu si dobar - rekao je Ibrahimović za UEFA i švedski "Diskaveri+".

Lebron Džejms je, kao neko ko često diže glas zbog rasne netrpeljivosti u SAD i tamošnjih primera policijske brutalnosti, odbrusio ovako kada su mu preneli šta mu je Ibrahimović rekao:

- Nikada neću da ućutim pred stvarima koje su pogrešne. Propovedam o mom narodu, propovedam o jednakosti, društvenoj pravdi, rasizmu... stvarima koje se dešavaju u našoj zajednici. Jer, ja sam bio deo te zajednice u jednom trenutku, video sam šta se dešava, a sada imam 300 i više dece u mojoj školi koji prolaze kroz istu stvar i potreban im je 'glas'. Ja sam njihov glas i koristim svoju 'platformu' da bacam svetlost na sve važno što se dešava ne samo u mojoj zajednici, već i u državi, ali i celom svetu - rekao je košarkaš Lejkersa.

Kada je čuo šta mu je NBA zvezda poručila, Zlatan Ibrahimović je rešio da stavi tačku na ovu priču sledećim rečima:

- Sportisti ujedinjuju svet, političari ga dele. Naša uloga je da ujedinimo svet radeći ono u čemu smo najbolji. Sportisti treba da budu sportisti, a političari treba da se bave politikom - zaključio je švedski fudbaler ovu raspravu.

(BLIC) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S