MIHA MOŽE I ZATVORENIH OČIJU: Mučio golmana Bolonje, svaka lopta ide pod prečku (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2021. u 19:25

SRPSKI trener je u odličnoj formi, sudeći po tome kako izvodi slobodne udarce.

МИХА МОЖЕ И ЗАТВОРЕНИХ ОЧИЈУ: Мучио голмана Болоње, свака лопта иде под пречку (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Instagram

Iako je godinama u penziji, umetnost izvođenja slobodnih udaraca je tu. Jedan od rekordera Serije A po broju postignutih golova iz prekida muči golmane i na treningu Bolonje.

Siniša Mihajlović, čovek koji je pobedio leukemiju, u levoj nozi i dalje krije top!

Ako ne verujete, pitajte golmane Bolonje. Nije im svejedno kad na kraju treninga trener namesti loptu na ivicu kaznenog prostora, a oni ostanu oči u oči sa bivšim srpskim fudbalerom.

Prvi put prečka, drugi put odbrana, ali kad je Miha našao dobitnu formulu... Četiri gola u nizu, dovoljno dobro da bi se pohvalio svojim pratiocima na Instagramu.

Lopta je bila nameštena na ivicu kaznenog prostora, na nekih 17 ili 18 metara od gola, a sigurno bi Siniša imao šta da pokaže i sa duplo većih distanci. Sećamo ga se iz igračkih dana, tada mu je ovo bilo preblizu, njegovi razorzni šutevi su ulazili i sa tridesetak metara od gola.

Sećamo se da je pre samo nekoliko dana, u društvu Alesandra Del Pjera, Siniša Mihajlović govorio kako na treninzima postiže više golova iz slobodnih udaraca nego njegovi igrači, a da bi mogao da trese mreže i zatvorenih očiju! 

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli