POGLEDAJTE SVE GOLOVE LŠ: Sergej nije uspeo da napravi podvig, Savić "crveneo" u Londonu (VIDEO)

A. Ilić

17. 03. 2021. u 20:46 >> 22:55

ODIGRANI su poslednji mečevi osmine finala Lige šampiona. Poslednji putnici u četvrtfinale su Bajern i Čelsi.

ПОГЛЕДАЈТЕ СВЕ ГОЛОВЕ ЛШ: Сергеј није успео да направи подвиг, Савић црвенео у Лондону (ВИДЕО)

FOTO: AP

Bajern je savladao Lacio sa 2:1, dok je Čelsi slavio na Stamford Bridžu sa 2:0. 

U oba meča nedostajalo je uzbuđenja. Što je posebno iznenadilo u Minhenu. Bavarci su imali tri gola prednosti, očekivalo se da Lacio napadne svim snagama, a to se večeras nije dogodilo. Tek u završnici su "nebesko plavi" pripretili Nibelu. 

Doneo je prednost domaćem timu Levandovski sa "bele tačke" u 33. minutu. To je ujedno bio i rezultat kojim je prvo poluvreme završeno. 

U drugom poluvremenu nastavilo se sa bledom igrom, sve do završnice. Čupo Moting je u 74. minutu zatresao mrežu Reine, da bi Parolo nakon dobre reakcije posle prekida postavio 2:1. 

U meču u Londonu Čelsi je dočekao Atletiko Madrid. Gde takođe nije "prštalo" od fudbala. Jedini gol postigao je Hakim Zijeh u 34. minutu nakon kontre na dodavanje Tima Vernera. Stefan Savić dobio je crveni karton u 81 minutu, te je atletiko meč završio sa desetoricom na terenu. Ipak, Čelsi do kraja meča koristi igrača više i nakon kontre preko Emersona dolazi do gola. 

U našem blogu u nastavku teksta mogli ste da vidite sve golove večeri. 

BAJERN - LACIO 2:1 (1:0)  - (prvi meč 4:1)

(Levandovski 33' p, Čupo Moting 74' - Parolo 82') 

Bajern: Nibel - Pavar, Boateng, Alaba, Ernandez,  - Kimih, Goretcka - Sane, Miler, Gnabri - Levandovski

Lacio: Reina - Ačerbi, Radu, Marušić - Milinković-Savić, Eskalante, Alberto, Fares, Lacari, - Korea, Murići.

KRAJ MEČEVA - Bajern - Lacio 2:1 - Čelsi - Atletiko 2:0 

90+4 MINUT - GOL ČELSI - Emerson nakon kontre postavlja konačnih 2:0. GOL POGLEDAJTE OVDE 

89. MINUT - Liroj Sane izlazi pred Reinu, lepo je šutirao, ali brani Reina. 

84. MINUT - Oprobao je udarac Aserbi, tik iznad gola. 

82. MINUT - GOL LACIO - Parolo je odlično reagovao nakon  centaršuta po levoj strani. Uspeo je da zatrese mrežu za 2:1. GOL POGLEDAJTE OVDE 

81 MINUT - CRVENI KARTON ATLETIKO - Stefan Savić je dobio isključenje zbog udaranja laktom u rebro protivničkog igrača. Atletiko ostaje sa desetoricom. 

72. MINUT - GOL BAJERN - Čupo Moting je nekoliko sekundi nakon ulaska u igru uspeo da matira Pepea Reinu. Kamerunac koristi dobru loptu da izađe iza leđa odbrane. GOL POGLEDAJTE OVDE 

71. MINUT - Korea se našao u izglednoj prilici. Nubel odlično brani udarac argentinskog fudbalera. Prva ozbiljnija intervencija golmana domćeg tima. 

67. MINUT - Imao je previše prostoora Robert Levandovski. Šutirao je sa dvadesetak metara, savladao je Rainu, ali je Lacijalima saveznik bila stativa. 

60. MINUT - Igra se prava uspavanka u Minhenu. Lacari se povredio i umesto njega je na teren ušao Parolo. Takođe, i Pereira je zamenio Murićija

51. MINUT - Ofanzivan je Bajern od početka drugog poluvremena. Imaju Bavarci konastantno loptu u svom posedu, ali se Lacio za sada uspešno brani. 

48. MINUT - Levandovski je imao dobru priliku, bio je izblokiran. 

FOTO: AP

45. MINUT - KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Bajern Minhen - Lacio 1:0, Čelsi - Atletiko Madrid 1:0  

43. MINUT - Usledio je prekid zbog povrede Faresa, a ritam igre drastično je spao nakon primljenog gola. 

34. MINUT - GOL ČELSI - Povukli su "plavci" kontru. Lopta sa leve strane dolazi do Hakima Zijeha, koji donosi prednost Čelsiju od 1:0, te tim iz Londona ukupno ima dva gola prednosti u odnosu na španski tim. GOL POGLEDAJTE OVDE

FOTO: AP

31. MINUT - PENAL ZA BAJERN! Šutira Pavar, brani see Lacio - korner. Nakon kornera oboren je Leon Gorecka u šesnaestercu Lacija. GOL POGLEDAJTE OVDE 

23. MINUT - Da li je Atletiko trebalo da dobije penal? Ridiger je gurno Suareza, kontakta je bilo, ali ne i kaznenog udarca. 

Da li je Atletiko trebalo da dobije penal? Ridiger je gurno Suareza, kontakta je bilo, ali ne i kaznenog udarca.

23- MINUT - Imao je Sergej dobru priliku, nije uspeo da proigra saigrača, Džošua Kimih otklanja opasnost. Možda je srpski fudbaler mogao da šutira, ali se odlučio za dodavanje. 

18. MINUT - Period mirnije igre na terenu u Minhenu. Igra se otvoreno. 

14. MINUT - Kasnio je Boateng, pred Nibela je izašao Sergej Milinković Savić, Srbin tuče glavom, brani golman Bajerna. 

FOTO: AP

12. MINUT - Velika prilika za Bajern!  Korea je pogrešio, pokušao je Sane, nije bio precizan. Levandovcki je pobegao čuvaru, pokušao je da usmeri loptu ka golu nije bio precizan. 

4. MINUT - Imao je Levandovski dobru priliku po levoj strani, odbranili su se Italijani. 

1. MINUT - Meč u Minhenu je počeo 

Pratite Novosti sport na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli