"NA OVOME SE NEĆE ZAVRŠITI" Recku Antiću potvrđena kazna od 18 meseci, Dinamo istupa iz Lige? (FOTO)

Novosti online

28. 04. 2021. u 08:06

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije i u drugom postupku potvrdila Draganu Antiću Recku kaznu od 18 meseci zbog prekršaja na utakmici sa Trajalom u Kruševcu prošlog meseca.

НА ОВОМЕ СЕ НЕЋЕ ЗАВРШИТИ  Рецку Антићу потврђена казна од 18 месеци, Динамо иступа из Лиге? (ФОТО)

FOTO: Printskrin

Nakon što se Antić žalio, Komisija za žalbe FSS poništila je odluku i predmet vratila na ponovno odlučivanje.

Zatraženo je, takođe, da se Antić izjasni o prekršaju pod Bagdalom, a Disciplinska komisija odlučila je da ga, zbog epidemiološke situacije, sasluša putem video linka. Veza je uspostavljena juče pre podne, Antić je, u prisustvu advokata, imao priliku da „uživo” objasni zbivanja na utakmici sa Trajalom.

Prvostepeni organ, međutim, u njegovim rečima nije našao ništa olakšavajuće, pa je usledila ista kazna.

Trener vranjskog prvoligaša nije skrivao da je očekivao pozitivan ishod.

- Komisija nije uzela u obzir nikakve podatke, a osudila me na 18 meseci, tražio sam da se suspenzija povuče, jer su svi aduti na mojoj strani. Tragedija je ko sve radi u FSS. Nadam se da će sada da reaguje UEFA, podneli smo sve snimke sa spornih utakmica i na ovome se sigurno neće završiti. Ako treba Dinamo će istupiti iz lige, jer nećemo da trpimo iživljavanja i ponižavanja pojedinaca – rekao je Antić.

(Sportski žurnal)

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)