SLATKA MALA IZVRNUTA SUPERLIGO, DNO TI NA VRHU STOJI! Igor Bondžulić: “Kako to da pobeđuju svi koji se bore za opstanak?”

Novosti online

05. 05. 2021. u 10:57

SVAKO kolo fudbalskog prvenstva Srbije, takozvane "Super" lige donosi po nekoliko derbija začelja, utakmica u kojima se sastaju ekipe iz borbe za opstanak. To ne čudi kada se zna da tri kola pre kraja sam opet prvoplasiranih ekipa ne strepi za opstanak i to u ligi od 20 članova?!

СЛАТКА МАЛА ИЗВРНУТА СУПЕРЛИГО, ДНО ТИ НА ВРХУ СТОЈИ! Игор Бонџулић: “Како то да побеђују сви који се боре за опстанак?”

Foto: FK Javor

Jedan od tih mečeva bio je i duel JAvora i Proletera, a trener Ivanjičana Igor Bondžulić bio je nezadovoljan posle remija s ekipom iz Novog Sada (1:1).

– Simptomatično je da od ekipa koje se bore za ostanak, samo mi možemo da igramo nerešeno. Svi drugi pobeđuju, igraju lepršavo, lako dolaze do pobeda, nema nerešenih rezultata i zato se traži ovoliki broj bodova za opstanak. Još devet bodova je u igri i sve je otvoreno za nas. Moramo da idemo na pobede, jedan bod u ovoj ligi ne znači ništa – poručio je Bondžulić.

inač, dan pre odigravanja ove utakmice, preko Tvitra se oglasio Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera, koji je upozorio da je taj meč pod lupom UEFA i da su ga ispratila tri emisara Evropske kuće fudbala.

Superligu već nedeljama bije glas o gomili nameštenih utakmica, pa će istražni organi svakako imati puno posla u finišu ove burne sezone, što je potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na TV Pink gde je najavio i hapšenja odgovornih što nam se smeje ceo svet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali